Vierailija

Siis että hotellin hintaan kuuluu ateriat, aamiainen, lounas ja päivällinen, juomineen sekä lisäksi muut aktiviteetit ja välipalat hotellin alueella?Erotuksena siis puolihoidolle ja pelkälle aamiaiselle.Miksi ihmeessä sitä sitten pitää kutsua noin idioottimaisesti "all inclusiveksi"?Eiko muuten kuulosta riittävän premiummaiselta tai eksklusiiviselta?

Kommentit (14)

Lainaus:

Siis että hotellin hintaan kuuluu ateriat, aamiainen, lounas ja päivällinen, juomineen sekä lisäksi muut aktiviteetit ja välipalat hotellin alueella?Erotuksena siis puolihoidolle ja pelkälle aamiaiselle.Miksi ihmeessä sitä sitten pitää kutsua noin idioottimaisesti "all inclusiveksi"?Eiko muuten kuulosta riittävän premiummaiselta tai eksklusiiviselta?
Ei ole sama asia.

Täysihoidossa ei voi hakea ilman lisömaksua juotavaa ja syötävää koska haluaa.Ja mitenkähän all inclusivea sitten pitäisi kutsua jotta Teidän Korkeutenne olisi tyytyväinen?

All inclusiven ja täysihoidon merkittävin ero on se, että all inclusiveen kuuluu alkoholijuomat ja täysihoitoon ei.

Joita sitten viikon aikana menee kurkusta alas sitten jumalattomasti. Viikon reissun jälkeen menee ainakin 2-3 viikkoa ihan vaan toipumiseen, maksan toipumiseen nimittäin.

Kuumassa auringossa kun makoilee tulee helposti vedettyä pari drinksua tunnissa tahdilla, joten pari ekaa päivää on iloisessa huppelissa ja loppuloman naula päässä :DDDEn lähtisi lapsien kanssa all inclusivelle. Ilman lapsia se kyllä sopii mulle:DSiihen kuuluu aamupala, lounas ja illallinen. Allinclusivessa taas saa käytännössä koko ajan syötävää: aamupala, myöhäinen aamupala, lounas, illallinen usein yöpala sekä välipaloja noiden välissä +kahvi-/teehetki. Usein niin että pääruuat ruokasalissa, ja välipaloja/jäätelöä sitten tarjolla esim. rantabaarissa tai allasbaarissa jne. Lisäksi juomat kuuluvat koko ajan hintaan, eli voi käydä vain hakemassa juomaa eri baareista kun janottaa, ihan siis alkottomia että alkoholillisia.Ja myös hotellin akvititeetit ja erilaiset palvelut kuuluvat allinclusiveen (allaspyyhkeet, aurinkotuolit rannalla, kuntosali jne.) mitkä usein maksavat erikseen.

Käytännössä allinclusive lomalla ei rahaa tarvitse yhtään, täyshoidossa ne juomat altaalla yleensä maksavat jne.

Ja vaikka ruokaa koko ajan tarjolla, sitä ei tietenkään tarvitse koko ajan syödä. On vaan näppärä lasten kanssa, koko ajan saatavilla ruokaa ilman ruuan odottelua ja laskun odottelua jne. Varsinkin jos eri ikäisiä lapsia, niin kätevää kun koululaisella saattaa olla nälkä silloin kun taapero päiväunilla tmv.

all inclusivella. Ja ei todellakaan alkoholijuomien takia!!! Me ei edes maata siellä altailla vaan käydään retkillä ja ostoksilla ja tutkimassa lähiympäristöä. Niin ja on hyvä lasten kanssa saada aina ruokaa ku siltä tuntuu ja niin sitä juomaakin mutta alkoholittomia. Ehkä 2 paukkua otettu koko viikon aikana.

On vaan niin älyttömän kätevää ku ei tarvii koko ajan olla maksamassa jotakin.

Niissä on oma "etikettinsä" siinä mielessä, että ihmiset osaavat käyttäytyä hyvin. Toki jos menee halvimpaan mahdolliseen AI-hotelliin Sunny beachille tilanne varmaan eri... Humalaisia britti teinejä ja muita. Mutta jos hyvä hotelli mikä lapsiperheille suunnattu, niin hyvin rauhallista on niissä meno :)

pappa

Tämä all inclusive on meitä varten juuri siksi että lapset saavat ottaa suuhun mitä ja milloin haluaa suuhun,itse otamme paukun päivässä jos sitäkään. Seisovat pöytä notkuu evästä. Ihmettelen ettei lapsia voi ottaa mukaan. Meillä on ilmeisesti eri tapa viettää lomaa

Vierailija

Ainoat känniläiset joita kyseisissä hotelleissa on näkynyt ovat suomimiehiä ja brittinaisia. Hollantilaiset vanhukset myös aamusta asti pöhnissään.

Vierailija

pappa kirjoitti:
VAIN paikalliset juomat ja omalla hotellilla

Kyllä meidän hotelleissa on kaiken maalaisia juomia AI:ssa. Yleensä vain shampanja on rajattu pois, mutta muut proseccot ja cavat kuuluu hintaan. Tosettakoon, että hotellit ovat viiden tähden.

pappa

Me menemme all inclusivellä juuri sen takia että lapset saa napsia milloin limua ja milloin muuta pientä naposteltavaa,niitten ruokailujen välillä.Tottakai itsekin käytämme etua hyväksi mutta raja kaikella

Jos on itse niin holisti ettei tunne rajojaan ja ei siksi voi ottaa lapsia mukaan, se on varmaan lapsia ajatellen parempi

Olemme reissanneet usein all inclusive hotelleissa, ongelmitta ja taas keväällä sinne mennään.

Vierailija

Puolihoito= aamiainen ja lounas tai päivällinen
Täysihoito= aamiainen, lounas ja päivällinen
All inclusive= kaikki ateriat, aamiainen, lounas ja päivällinen, rantaravintolan tarjoilut, päiväkahvit, välipalat, yöpala ja kaikki juomat. Ilmaiset rantapalvelut ja usein vesiurheiluvälineet, tennis ym.
Ainakin paremmissa all inc - hotelleissa myös huoneen jääkaappi täytetään päivittäin ( vettä, virvoitusjuomia ja olutta)
Usein sanotaan että vain paikalliset alkoholijuomat sisältyvät hintaan ja voihan olla että jossain maissa näin onkin, itse en ole koskaan maksanut yhdestäkään drinkistä lisämaksua, shampanjaa en ole tainnut pyytää, mutta kuohuviiniä kyllä. All Inc. hotellien isojen buffetaterioiden lisäksi on usein pari kolme a la carte ravintolaa, mistä voi varata pöydän muutaman kerran loman aikana.
Kyllähän joskus näkee perheitä, missä syöminen tuntuu olevan harrastus, mutta useimmat syövät runsaasta tarjonnasta huolimatta hyvin kohtuullisesti. Eihän sitä kaikkea tarvitse syödä ja juoda mitä on tarjolla. Humalaisia ei näe koskaan, ja on ihanaa olla lomalla myös lompakosta, helppo vaihtoehto jatkuvasti juomaa ja jätskiä kinuville lapsille ja teinit voivat jättää aamiaisen väliin ja mennä allasravintolaan hampurilaiselke kun heräävät.
Tiedän että näitä hotelleja parjataan, mutta kokeilkaa itse, joskus se vaan on paras vaihtoehto ja kokonaisuutena edullinen kun haluaa tasokkaan rantaloman.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat