Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nakkeja tarjoavat

Vierailija
29.12.2011 |

miten "valmistatte" nakkinne?



meillä höyrykattilassa...

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
29.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

uuden vuoden nakkien pitää olla keittonakkeja, ei mitään paistettuja tai pekoniin käärittyjä...

Vierailija
2/7 |
29.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

nakata kattilaan, joskus on kyllä tullut jopa mikrotettua, mutta kait noi keitetyt (tai siis ei varsinaisesti keitetyt, kun ei ne siellä kiehu), on parempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
29.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ranskisten kylkeen.

Vierailija
4/7 |
29.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ei pääse halkeamaan, vedessäkin voi lämmittää kun ei keitä.



Mikro hätähousuille, nuotio OK vaihteeksi.

Vierailija
5/7 |
29.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mun nakin uuniinsa ja siellä se sitten valmistuu melko pian. :-D

Vierailija
6/7 |
29.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

uutena vuotena ne perinteisesti heitetään ranskisten kanssa uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
29.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paljonko on porukkaa, höyryttäminen on ok ja niin teen jos ollaan pienellä porukalla. Mutta yleensä sitä porukkaa on enemmän ja helpointa on kiehauttaa vesi ja laittaa nakit kuumaan veteen lämpenemään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä kahdeksan