Vastavalmistut ktm, kirjanpitäjän palkka?

Vierailija

Mitä kirjanpitäjänä voisin pyytää palkkaa, ei paljoa kokemusta..

Kommentit (8)

Vierailija

ainakaan tilitoimistossa. Lahdessa olin tilitoimistossa kirjanpitäjänä töissä ja palkka oli 2000 euron paikkeilla. Pääkaupunkiseudulla uskoisin että olisi hivenen enemmän?

Vierailija

1800€/kk. Teen 30h/vk. Olen tilitoimistokirjanpitäjä, teen myös tilinpäätöksiä ja veroilmoitukset. Lasken myös palkkoja. Koulutus Taloushallinnon at ja palkanlaskijan at. Työkokemusta nyt n. 3 vuotta. Varsinais-Suomi

Vierailija

Että mielestäni kannattaa vastavalmistuneena mennä vaikka vuodeksi töihin tilitoimistoon. Palkkaa siitä ei kyllä saa kunnolla mutta työkokemusta eri yritysten kirjanpidosta kyllä. Ja tämä työkokemus on tosi hyvä olla taustalla kun sieltä sitten siirryt eteenpäin vaikka isomman yrityksen talousosastolle :-)

Vierailija

on aikalailla sinne päin.Äitini oli ennen kuolemaansa kirjanpitäjä ja palkkansa oli markka-aikana nettona 10 000 markkaa. Siitä rahanarvo on toki muuttunut, ja hänellä oli tuossa ikälisiä mukana.

Vierailija

Kokemuksen kannalta ajattelinkin. Kirjanpitokokemuksesta ei koskaan ole haittaa! Tosi vaikea vaan miettiä palkkapyyntöä, kun ne tuntuu vaihtelevan niin paljon.. Toiset saa alle 2000e ja toiset jopa 2700.. Ja melko samalla työnkuvalla vielä.

Vierailija

olet av-palstalainen ja ammatista riippumatta saat nettopalkkaakin vähintään 4000 euroa kuukaudessa. Palkkapyyntö sen mukaan ja tietysti saat myös haluamasi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat