Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tehdä hyvä liharuoka uunissa?

Vierailija
25.11.2011 |

Haluaisin oppia tekemään hyvän paistin, kun sitä ei koskaan ole tullu opetelluksi.



Mistä ostan hyvän lihan ja onko jotain huomioitavaa sen suhteen (muuten siis kun eläin)?



Tarvitseeko marinoida/maustaa, vai riittääkö vaan joku kastike?



Kertokaa bravuurinne, niin minäkin yritän alkaa harjoittelemaan! :)

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
25.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

viljaspossun uunifile.

Ihan vaan pellille ja mittari paksuinpaan kohtaan.

Uuni 150 asteeseen ja kun mittari näyttää 77 - 80 astetta, file on valmis.

Lisukkeeksi keitetyt potut ja porkkanaa.

Kastike vaikka sulata voita kattiolassa ja laita siihen pilkotut sipulit. Hieman vettä ja vot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän kolme