Lue keskustelun säännöt.
Miten tehdä hyvä liharuoka uunissa?
25.11.2011 |
Haluaisin oppia tekemään hyvän paistin, kun sitä ei koskaan ole tullu opetelluksi.
Mistä ostan hyvän lihan ja onko jotain huomioitavaa sen suhteen (muuten siis kun eläin)?
Tarvitseeko marinoida/maustaa, vai riittääkö vaan joku kastike?
Kertokaa bravuurinne, niin minäkin yritän alkaa harjoittelemaan! :)
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
viljaspossun uunifile.
Ihan vaan pellille ja mittari paksuinpaan kohtaan.
Uuni 150 asteeseen ja kun mittari näyttää 77 - 80 astetta, file on valmis.
Lisukkeeksi keitetyt potut ja porkkanaa.
Kastike vaikka sulata voita kattiolassa ja laita siihen pilkotut sipulit. Hieman vettä ja vot.