Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mihin kidneypapuja voi käyttää?

Vierailija
19.11.2011 |

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
19.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kastikkeisiin... Melkein siis mihin vain. :)

Vierailija
2/10 |
19.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

wokkiin. Paista pannulla wok-vihanneksia ja ananasta, lisää pavut vasta loppuvaiheessa (ilmeisesti on tölkkipavuista kyse?), koska ne muussaantuvat helposti. Mausta soijakastikkeella. Kastikkeeksi tölkki kookosmaitoa, pari tl punaista currytahnaa ja loraus soijakastiketta. Tarjoa riisin kanssa tai ilman.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
19.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

valmistan aina ison pussillisen kuivattuja kidenypapuja ja sitten pakastan ne sopiviin annospusseihin. Sieltä sitten mihin ikinä keksinkään, mutta aika usein teen chili con carnea...

Vierailija
4/10 |
19.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viimeksi chili con carneen.

Vierailija
5/10 |
19.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikka lasagneen jauhelihakastikkeen sekaan, nakkikeittoon porkkanan jatkoksi, fetasalaattiin proteiinia tuomaan.



Joka paikkaan niitä voi "tunkea", itselläni aina välillä innostus, ja silloin saa perheeni tuta yllätyspavut. Kun laittaa tarpeeksi vähän (ja tarpeeksi usein ja tarpeeksi aikaisin, että tottuvat), ne lähes katoavat ruokaan.



Varsinaisia papuruokareseptejä kannattaa sitten erikseen googlata.

Vierailija
6/10 |
19.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin monen lapset inhoavat papuja? Nehän eivät ole kovin voimakkaan makuisiakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
19.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

suluissa siksi, että tämä on mun karpimpi versio kyseisestä herkusta.



400-500g rasvaista jauhelihaa

(sisäelimiä)

kidneypapuja

tomaattimurskaa

tomaattipyrettä

sipuli

paprikasuikaleita

suolaa

mustapippuria

yrttimausteita maun mukaan



reippaan kokoinen kukkakaali (tai pari pussia pakastettua)

voita

kermaa

juustoraastetta

valkopippuria

ripaus suolaa



paistetaan jauheliha ja sipuli, lisätään paprikat ja pyöritellään tovi pannulla. sekaan tomaattimurska ja pyre ja mausteet.



Keitetään kukkakaali pehmeäksi. Lisätään voita, kermaa, valkopippuria ja suolaa ja soseutetaan sauvasekottimella.



Uunivuoan pohjalle ensin jauhelihamössö, sen päälle kukkismuusi ja koko komeus kruunataan vielä juustoraasteella. Uuniin 200 astetta kunnes juusto saa kivan värin.

Vierailija
8/10 |
19.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta muistutan vielä, että purkkiin säilötyt pavut kannattaa valuttaa ja huuhdella ennen käyttöä. Maistuvat paremmalta. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
19.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 tölkki kidney papuja

1 tölkki maissia

vihreää, punaista keltaista paprikaa kuutioina

kurkkua kuutioina

tomaattia (poista siemnet)

persiljaa



jostain papulehtisestä joskus otin tämän reseptin

Vierailija
10/10 |
08.10.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

suluissa siksi, että tämä on mun karpimpi versio kyseisestä herkusta.

400-500g rasvaista jauhelihaa

(sisäelimiä)

kidneypapuja

tomaattimurskaa

tomaattipyrettä

sipuli

paprikasuikaleita

suolaa

mustapippuria

yrttimausteita maun mukaan

reippaan kokoinen kukkakaali (tai pari pussia pakastettua)

voita

kermaa

juustoraastetta

valkopippuria

ripaus suolaa

paistetaan jauheliha ja sipuli, lisätään paprikat ja pyöritellään tovi pannulla. sekaan tomaattimurska ja pyre ja mausteet.

Keitetään kukkakaali pehmeäksi. Lisätään voita, kermaa, valkopippuria ja suolaa ja soseutetaan sauvasekottimella.

Uunivuoan pohjalle ensin jauhelihamössö, sen päälle kukkismuusi ja koko komeus kruunataan vielä juustoraasteella. Uuniin 200 astetta kunnes juusto saa kivan värin.

NAM!