Viinitietäjät auttakaa!
Huomenna olisin menossa ystävän luo lihapataa nauttimaan ja pyysi tuomaan mukanani punaviinipullon...
Mikähän mahtaisi lihapadan kanssa sopia. Minulla ei ole hajuakaan minkälainen lihapata on kyseessä.
Ainoat viinimerkit mitä minä tiedän on:
Gato Negro,
JP Chenet ja
Paul Masson...
Mutta minkä kanssa ne sopivat, ja sopiiko joku niistä erityisesti lihalle.
Kiitos sivistävistä vinkeistä :)
Kommentit (7)
Ja se ei kyllä varmaankaan suostu siellä kyselemään punaviineistä tippaakaan :D
Ap
Vina Maipo, hyvä rypäle ja erinomainen hinta-laatusuhde
Gato Negron Cabernet Sauvignon menee myös.
Ei Chenetä eikä Massonia lihapadalle.
Hyvät rypäleet olis Syrah ja Cabernet Sauvignon ja niiden sekotukset.
Huippuviini olisi Luigi Bosca, siitä tulis täydet pojot kotiin. Argentiinalaiset käy melko varmasti.
J.P Chenet tai sitten Chapoutier Rasteau.
Sangre de Toro tai Casillero del Diablo on parhaat lihan kanssa.
Riippuu paljon mausteista, onko kyseessä possu vai nauta sekä minkä verran olet valmis maksamaan.
En laittaisi mitään kysymistasi viineistä. Gato Negro on ainut joka saattaisi olla ok, mutta todennäköisesti aivan liian vahva.
kyllä ne osaa neuvoa. Siinä hintaluokassa kun haluat.