Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Viinitietäjät auttakaa!

Vierailija
27.10.2011 |

Huomenna olisin menossa ystävän luo lihapataa nauttimaan ja pyysi tuomaan mukanani punaviinipullon...



Mikähän mahtaisi lihapadan kanssa sopia. Minulla ei ole hajuakaan minkälainen lihapata on kyseessä.



Ainoat viinimerkit mitä minä tiedän on:

Gato Negro,

JP Chenet ja

Paul Masson...



Mutta minkä kanssa ne sopivat, ja sopiiko joku niistä erityisesti lihalle.



Kiitos sivistävistä vinkeistä :)

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
27.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä ne osaa neuvoa. Siinä hintaluokassa kun haluat.

Vierailija
2/7 |
27.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja se ei kyllä varmaankaan suostu siellä kyselemään punaviineistä tippaakaan :D



Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
27.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vina Maipo, hyvä rypäle ja erinomainen hinta-laatusuhde

Gato Negron Cabernet Sauvignon menee myös.

Ei Chenetä eikä Massonia lihapadalle.

Hyvät rypäleet olis Syrah ja Cabernet Sauvignon ja niiden sekotukset.

Huippuviini olisi Luigi Bosca, siitä tulis täydet pojot kotiin. Argentiinalaiset käy melko varmasti.

Vierailija
4/7 |
27.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
5/7 |
27.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

J.P Chenet tai sitten Chapoutier Rasteau.

Vierailija
6/7 |
27.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sangre de Toro tai Casillero del Diablo on parhaat lihan kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
27.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu paljon mausteista, onko kyseessä possu vai nauta sekä minkä verran olet valmis maksamaan.



En laittaisi mitään kysymistasi viineistä. Gato Negro on ainut joka saattaisi olla ok, mutta todennäköisesti aivan liian vahva.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi seitsemän yksi