Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Murustin lihapullataikinaan paahdetun paahtoleivän

Vierailija
18.10.2011 |

kun korppujauhoja ei ollutkaan.



Tuleeko hyvä vai pitäisikö jättää kokonaan pois?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
18.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi lisätä leipää kuin ikivanhaa korppujauhoa.

Leikkaa seuraavalla kerralla vain reunat leivästä pois ja anna pehmetä munamaidossa (tai mitä nestettä nyt käytätkään) ennen muiden ainesten lisäämistä.

Vierailija
2/2 |
18.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi lisätä leipää kuin ikivanhaa korppujauhoa.

Leikkaa seuraavalla kerralla vain reunat leivästä pois ja anna pehmetä munamaidossa (tai mitä nestettä nyt käytätkään) ennen muiden ainesten lisäämistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla