Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Murustin lihapullataikinaan paahdetun paahtoleivän
18.10.2011 |
kun korppujauhoja ei ollutkaan.
Tuleeko hyvä vai pitäisikö jättää kokonaan pois?
Kommentit (2)
1/2
|
18.10.2011 |
Vastaa
Lainaa
Ilmoita asiattomaksi
Parempi lisätä leipää kuin ikivanhaa korppujauhoa.
Leikkaa seuraavalla kerralla vain reunat leivästä pois ja anna pehmetä munamaidossa (tai mitä nestettä nyt käytätkään) ennen muiden ainesten lisäämistä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa