Haluaisin hemmotella miestä huomenna hyvällä rieslingillä ja jollakin kalaruoalla.
lohta syödään paljon, joten nyt haluaisin kokata jotakin muuta. saa ehdottaa hyviä lisukkeitakin kalalle.
Kommentit (12)
ja harri syrjänen kehui sen oman kastikeensa taivaaseen. Tsekkaa tuo resepti.
nämä ovat omia suosikkejani vaihteluksi lohelle.
Ja jos haluaa kastikkeen, niin joko hollandaise ihan sinällään tai katkarapuhollandaise tai sitten vuodenajan mukaan sienikastike.
t.ap
p.s. sienikastike oli hyvä vinkki, tykätään kumpikin.
useimmiten ilman. Eli ei tarvi leivittää.
Ahven ja kuha ovat mun herkkuja lohen lisäksi.
..että EI leivitettynä.
Kuhaa tai ahventa lähtisin valmistamaan
Kala hyvin miedolla mausteella, esim voissa paistettuna hennolla pippurilla (santa.marian lime-pepper on hyvä)
kastikkeeksi vaikka se sienikastike
äläkä unohda jotain hyvää vihreää, kylmää tai lämmintä
Muikut sekoitetaan suolan ja ruisjauhon kanssa ja paistetaan voiss. Helppoa.
se on nopea menemään pitkäksi.
älä leivitä, paista vain voissa nopeasti molemmin puolin. Leivitys tappaa maun ja tekee ahvenen jotenkin massiiviseksi ja kalapuikkomaiseksi! Sama pätee esim kuhaan ja siikaan, jotka nekin on ihania kaloja. :)
Riesling on myös ihana äyriäisviini - katso löydätkö googlesta jotain hyviä sinisimpukkareseptejä.
Hauskaa iltaa!
OT, mut jännää ettei kukaan oo vielä haukkunut ap:ta ja miestä juopoiksi, "miksi sitä alkoholia aina pitää..."
Kääri suolattu ja tuoreella yrtillä maustettu kuhafile rullaksi ja kiinnitä cocktail-tikulla. Asettele rullat pystyyn melko lähekkäin toisiaan voilla voideltuun uuniastiaan. Lorota sekaan oikeaa kermaa, valkoviiniä, ehkä vähän valkopippuria ja vielä muutama voinokare. Paista juuri ja juuri kypsäksi.
Rieslingin seuraksi spaghetti vongolea.
Muikut sekoitetaan suolan ja ruisjauhon kanssa ja paistetaan voiss. Helppoa.