Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

kuinka pitkään hirvipaisti (vähän alle kilo) sulaa

Vierailija
07.10.2011 |

jääkaapissa?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
07.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kysy lasselta ;) katso suunnilleen kinkun sulamis tunteja per kilo.

Vierailija
2/9 |
07.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos käristykseksi, niin pitäis leikata jo muutamien tuntien jälkeen, jos kastiketta, voi ottaa vuorokaudenkin. Jos taas meinaat könttinä uuniin, riippuu teetkö jääpaistia vai marinoitko vai sellaisenaanko meinaat uunin lyödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
07.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos taas meinaat könttinä uuniin, riippuu teetkö jääpaistia vai marinoitko vai sellaisenaanko meinaat uunin lyödä.

sellaisenaan.

Vierailija
4/9 |
07.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidät jääkaapissa vuorokauden ja huoneenlämmössä vielä tunnin pari ennen, kuin laitat uuniin. Tosin suosittelisin kyllä jonkin sortin maustamista. Suolausta tjtn.

Vierailija
5/9 |
07.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidät jääkaapissa vuorokauden ja huoneenlämmössä vielä tunnin pari ennen, kuin laitat uuniin. Tosin suosittelisin kyllä jonkin sortin maustamista. Suolausta tjtn.


ap

Vierailija
6/9 |
07.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. 10% suolaliuokseen lillumaan ennen paistamista. Ottaa aika helposti suolan, että älä pidä montaa tuntia. Jos laimeempi liuos, niin voit laittaa vaikka sulamaan siihen vaikka yön yli. Mausteitakin sinne voi sekaan laittaa, mutta suolaus ainakin kannattaa ennen paistamista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
07.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. 10% suolaliuokseen lillumaan ennen paistamista. Ottaa aika helposti suolan, että älä pidä montaa tuntia. Jos laimeempi liuos, niin voit laittaa vaikka sulamaan siihen vaikka yön yli. Mausteitakin sinne voi sekaan laittaa, mutta suolaus ainakin kannattaa ennen paistamista


ei kai se noin voi mennä? Olisin kiitollinen jos vähän enemmän jelppisit (voin kyllä googlettaakin sen 10 % suolaliemen, jos satun löytämään) ap

Vierailija
8/9 |
07.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja merisuolaa siis, ei mitään jodioitua ruokasuolaa. Sulatat suolan sellaseen haaleeseen veteen ja lyöt lihan sinne lillumaan. Yleensä sitä kyllä pidetään yönyli ja laitetaan muut marinaadit sinne sekaan, mutta ihan perus paistille käy tuo tunti pari ja sit uuniin. Siitä saattaa tulla kyllä kuivakkaa ilman marinointia, että itse tekisin siitä jotain pataa uunissa. Mutta onnistuu varmasti ihan paistinakin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
08.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja merisuolaa siis, ei mitään jodioitua ruokasuolaa. Sulatat suolan sellaseen haaleeseen veteen ja lyöt lihan sinne lillumaan. Yleensä sitä kyllä pidetään yönyli ja laitetaan muut marinaadit sinne sekaan, mutta ihan perus paistille käy tuo tunti pari ja sit uuniin. Siitä saattaa tulla kyllä kuivakkaa ilman marinointia, että itse tekisin siitä jotain pataa uunissa. Mutta onnistuu varmasti ihan paistinakin


teen tämän ohjeen mukaan, jossa paisti on siis nesteessä (eli tavallaan pataa, jossa kokonainen lihaklöntti) http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/35281/Hirvipaisti/

ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kahdeksan