Millä makua salaattiin?
Maistoin sitä ja on mielestäni aika mauton.
Joukossa on pastaa, hemapa, mozzarellaa, tuorekurkkua, kirsikkatomaatteja, maustekurkkua.
Onko muuta vaihtoehtoa, kuin rouhia joukkoon mustapippuria ja suolaa?
Kommentit (5)
salaattia ja saanut makua hillosipuleista ja niiden liemestä.
En tosin tiedä, miten hyvin sopii sinun salaattiin.
Eihän se muuten miltään maistu. Yksinkertaisesti öljyä ja viinietikkaa, joukkoon vaikka Herbamarea ja mustapippuria niin johan alkaa maistua. Siinä tapauksessa tosin tarjoaisin maustekurkut erikseen.
En ymmärrä hemapaa muutenkaan, saati salaatissa. Mozzarellasalaattiin lisäisin pestoa ehdottomasti!
Mies oli laittanut sitä makaroonilaatikkoon "väriksi". Kyllä ällötti.
pirteä ja pikantti maku salaattiin....