Karjalanpaisti
Ajattelin keitellä kastikkeen kaupan karjalanpaistista, mutta ohjeessa neuvotaan laittamaan uuniin kypsymään. Kauankohan sitten hellalla meneisi aikaa? Kaipa se paisti oikeasti kuuluu paistaa uunissa, mutta mikähän ruokalaji tuosta kastikkeesta sitten syntyy? Miten te teette karjalanpaistia?
Kommentit (6)
Uunissa tai hellalla, miten teet ja tykkäät. Mutta tunteja, mielellään enemmän kuin 2 niin saat oikein pehmoista ja suussasulavaa lihaa. Mitä kauemmin, sen parempi.
Nuo kaupan valmispalat ovat sen verran pieniä, että se pari tuntia riittänee.
oltava vähintään kaksi tuntia, jotta liha ei olisi sitkeää. Helpommalla (vähemmällä vahtimisella) pääset, jos teet karjalanpaistin uunissa.
Keitellään riittävästi, varaan kastikkeen kypsymiseen kunnolla aikaa.
Ap
Karjalanpaistin lihoista tulee kaikista parhainta kypsennettynä lihaliemessä uunissa.
Uunissa tai hellalla, miten teet ja tykkäät. Mutta tunteja, mielellään enemmän kuin 2 niin saat oikein pehmoista ja suussasulavaa lihaa. Mitä kauemmin, sen parempi.