Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Karjalanpaisti

Vierailija
28.09.2011 |

Ajattelin keitellä kastikkeen kaupan karjalanpaistista, mutta ohjeessa neuvotaan laittamaan uuniin kypsymään. Kauankohan sitten hellalla meneisi aikaa? Kaipa se paisti oikeasti kuuluu paistaa uunissa, mutta mikähän ruokalaji tuosta kastikkeesta sitten syntyy? Miten te teette karjalanpaistia?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissa tai hellalla, miten teet ja tykkäät. Mutta tunteja, mielellään enemmän kuin 2 niin saat oikein pehmoista ja suussasulavaa lihaa. Mitä kauemmin, sen parempi.

Vierailija
2/6 |
28.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uunissa tai hellalla, miten teet ja tykkäät. Mutta tunteja, mielellään enemmän kuin 2 niin saat oikein pehmoista ja suussasulavaa lihaa. Mitä kauemmin, sen parempi.

Nuo kaupan valmispalat ovat sen verran pieniä, että se pari tuntia riittänee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

oltava vähintään kaksi tuntia, jotta liha ei olisi sitkeää. Helpommalla (vähemmällä vahtimisella) pääset, jos teet karjalanpaistin uunissa.

Vierailija
4/6 |
28.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitellään riittävästi, varaan kastikkeen kypsymiseen kunnolla aikaa.



Ap

Vierailija
5/6 |
28.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suikalelihaa tai palapaistia.

Vierailija
6/6 |
28.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaistin lihoista tulee kaikista parhainta kypsennettynä lihaliemessä uunissa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän kuusi