no heinäkuun lopulla voi kylvää syyssatoa. Keskikesällä pinaatti ei vaan jotenkin onnistu.
Pinaatin valmistamiseen on miljoonia reseptejä keittokirjoissa ja netissä. Sitä voi laittaa keittoihin, kastikkeisiin, kasvispihveihin, lättyihin, pitsoihin, tai syödä sellaisenaan ryöpättynä eli kevyesti suolavedessä kiehautettuna (sillä tavoin kuin italialaiset syövät sikuria) voisulan tai balsamicon kanssa, tai sitä voi laittaa ihan slelaisenaan, ilman kiehauttamista salaattin sekaan. Ennen vanhaan kaikissa ohjeissa oli mainittu tuo ensin kiehauttaminen, mutta ei se ole välttämätöntä. Kuitenkin, jos pakastat sitä niin kiehauta ennen pakastamista.
no heinäkuun lopulla voi kylvää syyssatoa. Keskikesällä pinaatti ei vaan jotenkin onnistu.
Pinaatin valmistamiseen on miljoonia reseptejä keittokirjoissa ja netissä. Sitä voi laittaa keittoihin, kastikkeisiin, kasvispihveihin, lättyihin, pitsoihin, tai syödä sellaisenaan ryöpättynä eli kevyesti suolavedessä kiehautettuna (sillä tavoin kuin italialaiset syövät sikuria) voisulan tai balsamicon kanssa, tai sitä voi laittaa ihan slelaisenaan, ilman kiehauttamista salaattin sekaan. Ennen vanhaan kaikissa ohjeissa oli mainittu tuo ensin kiehauttaminen, mutta ei se ole välttämätöntä. Kuitenkin, jos pakastat sitä niin kiehauta ennen pakastamista.