Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

parmesan-pala:syödäänkö se uloin,tummin osa myös?

Vierailija
02.06.2011 |

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raasta niin pitkälle kuin pystyt ja pakasta käntty pieninä paloina. Itse nakkaan käntynpaloja esim soppaan kiehumaan loppuvaiheessa, liukenee sinne antamaan makua ja rakennetta. Sopii myös keitettäviin pastakastikkeisiin.

Vierailija
2/2 |
02.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raasta niin pitkälle kuin pystyt ja pakasta käntty pieninä paloina. Itse nakkaan käntynpaloja esim soppaan kiehumaan loppuvaiheessa, liukenee sinne antamaan makua ja rakennetta. Sopii myös keitettäviin pastakastikkeisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan neljä