Voiko tänään pursottaa täytekakun kermavaahdot ja tarjoilla huomenna?
Meneekä pursotukset pilalle vai säilyykö hyvin?
Kiitos kaunis
Kommentit (19)
juuri ennen tarjoilua, aikaisintaan aamulla jos syöjät tulevat päivällä.
pursottaisin vasta huomenna. tosiaan imee hajut ja maut ja ei näytä enää hyvälle.
joko pursottamalla tai muutoin kermavaahdolla. Ei mitään ongelmia ikinä vaahdon pysyvyyden tai muunkaan kanssa.
Näyttää yleismielipide siltä, että huomenna pursotellaan. Olisin halunnut päästä helpommalla, mutta tosiaan lopputulos tärkeintä :)
Täyttää aina hyvissä ajoin edellisenä päivänä ja vasta iltamyöhään kermat tai sitten vasta seuraavana päivänä.
Oletko tehnyt ihan vaan kermavaahdolla vai kreemillä? Mulla vaan kermavaahtoa pursotuksissa
t.ap, joka hieman taas alkoi miettiä mahdollisuutta tehdä se nyt....
Ei ole ollut värjäytymisongelmia, ei haju- eikä makuongelmia, kun päällystetty kakku on ollut kakkukuvun alla.
Ja olen siis useamman kymmentä kakkua elämäni aikana tehnyt eikä kakkuja syöneetkään ole huomauttaneet, että mitään ns. vikaa olisi ollut.
, kuin jääkaapissa seissyt kermvaahto.
Itse asiassa myös jääkaapissa muhinut täytekakku on ällöä, varsinkin jos siinä on banaania, joka kyllä on ällöä kakussa aina.
, vaikka kuinka olisi kuvun alla.
maistuu huomenna jääkaapilta. ei kannata.
kuin suurin osa, eli pursottaisin vasta huomenna. Kupu ei auta siihen, että kermaan tosiaan tulee sellainen kalvo päälle, siitä huomaa kyllä, että on "edellispäiväistä". Lässähtämisen riski on myös iso, riippuu vähän, millaisia pursotuksia teet.
Siksi en pysty syömään kermakakkua enää seuraavana päivänä
ja viimeistellä tarjoilupäivänä eli laittaa kermavaahto. Poikkeuksena ne kuvakavut, ne pitää laittaa edellisen iltana, että kuva kostuu syömäkelpoiseksi. Silloinkin kyllä tekisin pursotukset tarjoilupäivänä.
Ja samaa mieltä, banaani ei kuulu täytekakkuun.
Itse asiassa myös jääkaapissa muhinut täytekakku on ällöä, varsinkin jos siinä on banaania, joka kyllä on ällöä kakussa aina.
tottakai voit pursottaa jo tänään. Mä teen AINA kakun valmiiksi kokonaan edellisenä päivänä. Kotitalousoppilaitoksen kakkukurssilla tehtiin myös edellisenä päivänä kokonaan valmiiksi. Siellä ihan sanottiin, että kakku on parasta vasta seuraavana päivänä. Siihen mitään kuorta tai makuja tule ylimääräisiä. Eikä niitten kakkujen päälle mitään kupuja edes laitettu, kylmäkaappiin (jääkaappiin) vaan. Tietenkään ei samaan kaappiin avonaisena mitään sipuliruokia tai muitakaan. Hyvää on.
Ainoa, mikä kannattaa laittaa vasta juuri ennen tarjoilua, on jos käytät sitä valmista pursotettavaa kermaa. Sitä nyt ei muutenkaan kyllä kannata käyttää.
suurin osa ole maistanut tai ainakin nähnyt edellispäiväistä täytekakkua. Yleensä toki sellaista, mitä on kutsuilta jäänyt yli. Sikäli kakkukurssilla on oltu oikeassa, että täyttäminen kannattaa tehdä edellisenä päivänä, kuten ap on tehnytkin.
tottakai voit pursottaa jo tänään. Mä teen AINA kakun valmiiksi kokonaan edellisenä päivänä. Kotitalousoppilaitoksen kakkukurssilla tehtiin myös edellisenä päivänä kokonaan valmiiksi. Siellä ihan sanottiin, että kakku on parasta vasta seuraavana päivänä. Siihen mitään kuorta tai makuja tule ylimääräisiä. Eikä niitten kakkujen päälle mitään kupuja edes laitettu, kylmäkaappiin (jääkaappiin) vaan. Tietenkään ei samaan kaappiin avonaisena mitään sipuliruokia tai muitakaan. Hyvää on.
Ainoa, mikä kannattaa laittaa vasta juuri ennen tarjoilua, on jos käytät sitä valmista pursotettavaa kermaa. Sitä nyt ei muutenkaan kyllä kannata käyttää.
saa muuten parempaa vaahtoa, jos sen viilentää pakastimessa lähes jäätymispisteeseen juuri ennen vatkaamista. On ilmavampaa ja jostain syystä se neste ei erotu siitä niin herkästi.
suurin osa ole maistanut tai ainakin nähnyt edellispäiväistä täytekakkua. Yleensä toki sellaista, mitä on kutsuilta jäänyt yli. Sikäli kakkukurssilla on oltu oikeassa, että täyttäminen kannattaa tehdä edellisenä päivänä, kuten ap on tehnytkin.
tottakai voit pursottaa jo tänään. Mä teen AINA kakun valmiiksi kokonaan edellisenä päivänä. Kotitalousoppilaitoksen kakkukurssilla tehtiin myös edellisenä päivänä kokonaan valmiiksi. Siellä ihan sanottiin, että kakku on parasta vasta seuraavana päivänä. Siihen mitään kuorta tai makuja tule ylimääräisiä. Eikä niitten kakkujen päälle mitään kupuja edes laitettu, kylmäkaappiin (jääkaappiin) vaan. Tietenkään ei samaan kaappiin avonaisena mitään sipuliruokia tai muitakaan. Hyvää on.
Ainoa, mikä kannattaa laittaa vasta juuri ennen tarjoilua, on jos käytät sitä valmista pursotettavaa kermaa. Sitä nyt ei muutenkaan kyllä kannata käyttää.
että olette aina maistaneet heti että on edellispäiväistä, "inhottava kalvo" ja vaikka mitä. Kyllähän siitä kakusta ei ole kukaan mitään huomannut ikinä että on edellisenä päivänä pursotettu. Tottakai se sitten jo useamman päivän päästä maistuu ja näyttääkin eriltä, mutta aivan hyvin voi pursottaa jo edellisenä iltana.
Itsellä on tosiaan kuvakakku ja ainakin se kuva pitää laittaa tänään ja kermavaahtoa kuvan alle. Sen vuoksi ajattelin, että olisin samalla pursottanut myös reunat kun joudun sitä kermaa kuitenkin vatkaamaan. Mutta nyt emmin vielä.
ap
Saattaa neste erottua ja vaahto on hyvin herkkä imemään vieraita makuja.