Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko tänään pursottaa täytekakun kermavaahdot ja tarjoilla huomenna?

Vierailija
16.04.2011 |

Meneekä pursotukset pilalle vai säilyykö hyvin?

Kiitos kaunis

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saattaa neste erottua ja vaahto on hyvin herkkä imemään vieraita makuja.

Vierailija
2/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

juuri ennen tarjoilua, aikaisintaan aamulla jos syöjät tulevat päivällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pursottaisin vasta huomenna. tosiaan imee hajut ja maut ja ei näytä enää hyvälle.

Vierailija
4/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

joko pursottamalla tai muutoin kermavaahdolla. Ei mitään ongelmia ikinä vaahdon pysyvyyden tai muunkaan kanssa.

Vierailija
5/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näyttää yleismielipide siltä, että huomenna pursotellaan. Olisin halunnut päästä helpommalla, mutta tosiaan lopputulos tärkeintä :)

Vierailija
6/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täyttää aina hyvissä ajoin edellisenä päivänä ja vasta iltamyöhään kermat tai sitten vasta seuraavana päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko tehnyt ihan vaan kermavaahdolla vai kreemillä? Mulla vaan kermavaahtoa pursotuksissa



t.ap, joka hieman taas alkoi miettiä mahdollisuutta tehdä se nyt....

Vierailija
8/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole ollut värjäytymisongelmia, ei haju- eikä makuongelmia, kun päällystetty kakku on ollut kakkukuvun alla.



Ja olen siis useamman kymmentä kakkua elämäni aikana tehnyt eikä kakkuja syöneetkään ole huomauttaneet, että mitään ns. vikaa olisi ollut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

, kuin jääkaapissa seissyt kermvaahto.



Itse asiassa myös jääkaapissa muhinut täytekakku on ällöä, varsinkin jos siinä on banaania, joka kyllä on ällöä kakussa aina.

Vierailija
10/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

, vaikka kuinka olisi kuvun alla.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

maistuu huomenna jääkaapilta. ei kannata.

Vierailija
12/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuin suurin osa, eli pursottaisin vasta huomenna. Kupu ei auta siihen, että kermaan tosiaan tulee sellainen kalvo päälle, siitä huomaa kyllä, että on "edellispäiväistä". Lässähtämisen riski on myös iso, riippuu vähän, millaisia pursotuksia teet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siksi en pysty syömään kermakakkua enää seuraavana päivänä

Vierailija
14/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja viimeistellä tarjoilupäivänä eli laittaa kermavaahto. Poikkeuksena ne kuvakavut, ne pitää laittaa edellisen iltana, että kuva kostuu syömäkelpoiseksi. Silloinkin kyllä tekisin pursotukset tarjoilupäivänä.

Ja samaa mieltä, banaani ei kuulu täytekakkuun.

Itse asiassa myös jääkaapissa muhinut täytekakku on ällöä, varsinkin jos siinä on banaania, joka kyllä on ällöä kakussa aina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tottakai voit pursottaa jo tänään. Mä teen AINA kakun valmiiksi kokonaan edellisenä päivänä. Kotitalousoppilaitoksen kakkukurssilla tehtiin myös edellisenä päivänä kokonaan valmiiksi. Siellä ihan sanottiin, että kakku on parasta vasta seuraavana päivänä. Siihen mitään kuorta tai makuja tule ylimääräisiä. Eikä niitten kakkujen päälle mitään kupuja edes laitettu, kylmäkaappiin (jääkaappiin) vaan. Tietenkään ei samaan kaappiin avonaisena mitään sipuliruokia tai muitakaan. Hyvää on.



Ainoa, mikä kannattaa laittaa vasta juuri ennen tarjoilua, on jos käytät sitä valmista pursotettavaa kermaa. Sitä nyt ei muutenkaan kyllä kannata käyttää.

Vierailija
16/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

suurin osa ole maistanut tai ainakin nähnyt edellispäiväistä täytekakkua. Yleensä toki sellaista, mitä on kutsuilta jäänyt yli. Sikäli kakkukurssilla on oltu oikeassa, että täyttäminen kannattaa tehdä edellisenä päivänä, kuten ap on tehnytkin.

tottakai voit pursottaa jo tänään. Mä teen AINA kakun valmiiksi kokonaan edellisenä päivänä. Kotitalousoppilaitoksen kakkukurssilla tehtiin myös edellisenä päivänä kokonaan valmiiksi. Siellä ihan sanottiin, että kakku on parasta vasta seuraavana päivänä. Siihen mitään kuorta tai makuja tule ylimääräisiä. Eikä niitten kakkujen päälle mitään kupuja edes laitettu, kylmäkaappiin (jääkaappiin) vaan. Tietenkään ei samaan kaappiin avonaisena mitään sipuliruokia tai muitakaan. Hyvää on.

Ainoa, mikä kannattaa laittaa vasta juuri ennen tarjoilua, on jos käytät sitä valmista pursotettavaa kermaa. Sitä nyt ei muutenkaan kyllä kannata käyttää.

Vierailija
17/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

saa muuten parempaa vaahtoa, jos sen viilentää pakastimessa lähes jäätymispisteeseen juuri ennen vatkaamista. On ilmavampaa ja jostain syystä se neste ei erotu siitä niin herkästi.

Vierailija
18/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

suurin osa ole maistanut tai ainakin nähnyt edellispäiväistä täytekakkua. Yleensä toki sellaista, mitä on kutsuilta jäänyt yli. Sikäli kakkukurssilla on oltu oikeassa, että täyttäminen kannattaa tehdä edellisenä päivänä, kuten ap on tehnytkin.

tottakai voit pursottaa jo tänään. Mä teen AINA kakun valmiiksi kokonaan edellisenä päivänä. Kotitalousoppilaitoksen kakkukurssilla tehtiin myös edellisenä päivänä kokonaan valmiiksi. Siellä ihan sanottiin, että kakku on parasta vasta seuraavana päivänä. Siihen mitään kuorta tai makuja tule ylimääräisiä. Eikä niitten kakkujen päälle mitään kupuja edes laitettu, kylmäkaappiin (jääkaappiin) vaan. Tietenkään ei samaan kaappiin avonaisena mitään sipuliruokia tai muitakaan. Hyvää on.

Ainoa, mikä kannattaa laittaa vasta juuri ennen tarjoilua, on jos käytät sitä valmista pursotettavaa kermaa. Sitä nyt ei muutenkaan kyllä kannata käyttää.

että olette aina maistaneet heti että on edellispäiväistä, "inhottava kalvo" ja vaikka mitä. Kyllähän siitä kakusta ei ole kukaan mitään huomannut ikinä että on edellisenä päivänä pursotettu. Tottakai se sitten jo useamman päivän päästä maistuu ja näyttääkin eriltä, mutta aivan hyvin voi pursottaa jo edellisenä iltana.

Vierailija
19/19 |
16.04.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsellä on tosiaan kuvakakku ja ainakin se kuva pitää laittaa tänään ja kermavaahtoa kuvan alle. Sen vuoksi ajattelin, että olisin samalla pursottanut myös reunat kun joudun sitä kermaa kuitenkin vatkaamaan. Mutta nyt emmin vielä.



ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kolme yhdeksän