Tässäpä makoisa, herkullinen rahkan ohje:
Maitorahkaa
mustaherukoita
sitruunamehua mausteeksi
*****
Bongasin tämän Neljän tähden illallisesta. Susanna Sievinen valmisti sitä vierailleen jälkkäriksi, ja kylläpä oli muikeita ilmeitä vierailla. Mahtoi olla karvasta :O
Kommentit (5)
Ja Susanna sanoi, että on käynyt kokkikoulua! Pitäis sillon olla kyllä joku taju, että mikä maistuu hyvältä. Ja tilannetajua myös siihen, että mitä tarjotaan vieraille päivällisen jälkkäriksi ja mitä syödään yksin hampaat irvessä laihiksella...
Ei oo järjen jätti se Suski...
mustaherukat vielä jäisiä! Ja oisko se sitruuna ollut peräti raastettua kuorta?!
Ja tosiaan ravintolakoulua käynyt...!
(Henrik mikälie) päätään, kun Suski valmisti herkkuaan.
Tuli vaan mieleen tuosta toisesta rahkaketjusta tämä aihe :)
ap
pistää naamaa myttyyn,mutta kuiva eukkohan tuo sievinen kyllä on,että en ihmettele että tykkää noin happamasta..