Tilanneviesti

Keskustelu Aihe vapaa-alueella on suljettu aikavälillä 23:00 - 07:00.

Kehu tai hauku Vantaan Ilola!

Vierailija

Päiväkotitarjontaa ja ehkä myös ala-astetta voidaan ottaa huomioon arvostelussa.Ensisijaisesti kiinnostaa siellä asuneiden kokemukset!Miehen työmatka helpottuis 20km/päivältä ja nykyistä asuinpaikkaa ei tulisi ikävä.Kiitos!

Kommentit (10)

Vierailija

asuu siellä tuttuja edelleen. Vuokrataloissa on jkv levottomuutta mutta lähinaapuritahn sen aina ratkaisee onko hyvä asua vai ei ja sitä ei etukäteen kyllä voi tietää juurikaan... Okt alueella rauhallista.

Kauppaa ja abc tuoneet lisää mahdollisuuksia eikä Citymarket jne ole enää kovin kaukana. Koulu ihan jees, samaa tasoa kuin muut täällä. Päiväkodista ei kokemusta eikä kuulopuheita. Tuosta kun tuo rata vielä valmistuu niin liikenneyhteydet loistavat.

Vierailija

Meidän tuloilla kun ei vielä Tapiolaan muuteta, eikä tässä elämäntilanteessa muualle kun vuokrataloon, niin selvää on ettei ihanalle alueelle pääse. Kuitenkin haluaisin, että alueella asuisi muitakin lapsiperheitä, myös suomalaisia. Nyt koen olevani vähän yksinäinen pelkkien eläkeläisten ja suomea taitamattomien maahanmuuttajien kanssa asuttamassa korkeaa kerrostaloa Itä-Helsingissä.Tää meille tarjottu asunto Ilolasta on rivitalonpätkä ja näyttäis olevan okt alueen kupeessa. Pitää käydä nuuskimassa.

Vierailija

Lainaus:

Mutta asun aika lähellä. Mä muistutan lentomelusta, sitä joutuu sietämään jonkin verran.
Lentomelu ei tunnu nykyiseen verrattuna ongelmalta :D Uskon ettei tuota meille haittaa.Oma piha ja sauna houkuttelevat muuttamaan! Tietääkö kukaan onko jotain kivaa puistoa siellä suunnalla, missä olis toimintaa? Mä olen kotona lasten kanssa vielä. Voisin googlailla.AP

Vierailija

Oon asunu siellä suurimman osan lapsuudesta ja nuoruudesta (=10v) omakotitalossa ja suosittelen lämpimästi, oikein hyvät yhteydet ulkoilumahdollisuudet (lenkki ja hiihtoladut) ja nykyään on yhä paremmat palvelutkin. Mistään levottomuuksista en ole koskaan kuullutkaan sielläpäin vaikka vuokratalojakin siellä on mutta vuokratalotkin on sellasia matalia enemmän pientaloasumistyyppisiä. Voisin itsekin asua Ilolassa mutta nyt elämä ihan muualla kun pk-seudulla

Vierailija

lentomelusta en oo mitään haittaa havainnu, ei oo mulla lentomelusta edes muistikuvia vaikka tosiaan reilu 10v ilolassa oon asunu8

Vierailija

En olisi ihan näin hyviä arvosteluja alueesta uskonut! Vuokratasokin asunnossa on järkevä ja tosiaan on oma sauna ja oma piha siinä rivarissa. Helsingissä, idässäkin, maksaa saman verran kerrostalokolmio ilman saunaa.Päiväkodeista tai vaihtoehtoisesti alueen pph:ista olisi kiva saada kuulla kokemuksia. Tämä tulee ajankohatiseksi yhen tai kahden vuoden päästä.ap

Vierailija

Asuvat ok-talossa metsän reunassa, TODELLA rauhallista on. Lentomelu ei koskaan häirinnyt, eikä häiritse vieläkään kun silleä käy, ei siis ole mitään tosi kovaäänistä. Bussit kulkee paremmin kuin ennen, on kauppa ja ABC ja otto-maatti ja rataa tietty rakennetaan.Itselle liian kaukana ja hiljainen, mutta vanhemmat kyllä tykkäävät.

Vierailija

voin kertoa, että ovat tosi hyviä hoitopaikkoja. Rauhallinen alue asua ja lentokoneisiin tottuu. Niitähän täällä pääkaupunkiseudulla ei juurikaan pakoon pääse :)

Uusimmat

Suosituimmat