Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tuliko Keken juustokakusta erityisen hyvä? Tekikö joku?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
05.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuorejuustokakku (PÄIVITETTY!)

Pohja:

puolikas paketti Digestive-keksejä

2-3 rkl voisulaa

Täyte:

2 prk maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia tai Hovi, juusto kannattaa pitää hetki huoneenlämmössä, jotta se pehmenee)

1 prk vispikermaa

¾ kuppia / n. 1,7dl sokeria

¼ kuppia / n. 0,6 dl jauhoja

2 kananmunaa

1,5 tl vaniliinisokeria

Kuorrutus:

2 prk ranskankermaa

1 rkl sokeria

½ tl vaniliinisokeria

Murskaa keksit pieniksi muruiksi, sulata voi ja sekoita se murujen sekaan. Painele taikina voidellun irtovuoan pohjalle tiiviisti ja laita vuoka jääkaappiin ainakin 20 minuutiksi.

Vaahdota ranskankerma ja vatkaa sekaan vaahdotettu kerma, sen jälkeen sokeri, jauhot ja vaniljasokeri sekä lopuksi kananmunat.

Kaada täyte vuokaan ja paista n. 160 asteessa n. 45 minuuttia tai kunnes täyte on kiinteää keskeltä (sen voi testata heiluttamalla vuokaa hieman ja mikäli kakun keskiosa ei liiku, se on valmis).

Paiston jälkeen, sekoita kuorrutuksen aineet ja kaada seos kuuman kakun päälle. Laita vuoka uuniin vielä 5 minuutiksi.

Jäähdytä kakku ja laita se vielä jääkaappiin viilentymään kunnolla, sillä se on parhaimmillaan kylmänä.

Koristele kakku esim. tuoreilla marjoilla.

Voisiko joku asiaan paneutunut valaista, puuttuuko tuosta täytelistasta ranskankerma vai tarkoitetaanko sillä tuossa täyteohjeen yhteydessä tuorejuustoa? Pohjan valmistuksen jälkeenhän kehotetaan "vaahdottamaan ranskankerma" ja sekoittamaan se muihin täytteisiin. Ranskankermaahan on ohjeessa vasta vain kuorrutteessa!

Vierailija
2/3 |
05.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

New York cheesecaken resepti ja niitä muutamia tehtyäni ei ne nyt niin erikoisia ollut mitä Keke hehkutti. Tietysti sitten jos ei ole paljoa kokemusta juustokakuista, niin voi tuota tavisohjeellakin tehtyä pitää maanmainiona.



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
05.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

löysyttäisin vatkaamalla tuorejuustot ja siihen lisäisin sitten kermavaahdon. Ei täytteeseen tule ranskankermaa, ohjeessa on vaan virhe.