Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Miksi glögiä ei saa lämmittää vedenkeittimessä?
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itsestään selvää että se on tarkoitettu VAIN siihen tarkoitukseen, puhtaan veden kuumentamiseen. Kaikki muut aineet voivat tuhota keittimen metalliosia kuumennettaessa. Veden keitin voi myös imeä itseensä makua muista nesteistä, ja sen jälkeen sitten vedessä on kiva sivumaku.
noita kiekuroita sisällä, sellainen teräksinen kuppi se osa, mihin vesi tulee.
Ajattelin, että ei siis ole ongelmaa lämmittää siellä glögiä. Kyl se lämpeskin, mutta jotenkin se höyrysty kanteen ja valui siitä joka perkeleen paikkaan, ja sain urakalla jynssätä koko rakkineen tahmeesta mehusta.
Että tästä lähtien taas mikrossa tai kattilassa hellalla.
Alue: Aihe vapaa
saattavat syövyttää kuumennusvastuksen/ pohjametallinen. Glögin pH ei ole sama kuin veden.