Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi glögiä ei saa lämmittää vedenkeittimessä?

Vierailija
16.12.2010 |

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

saattavat syövyttää kuumennusvastuksen/ pohjametallinen. Glögin pH ei ole sama kuin veden.

Vierailija
2/4 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsestään selvää että se on tarkoitettu VAIN siihen tarkoitukseen, puhtaan veden kuumentamiseen. Kaikki muut aineet voivat tuhota keittimen metalliosia kuumennettaessa. Veden keitin voi myös imeä itseensä makua muista nesteistä, ja sen jälkeen sitten vedessä on kiva sivumaku.

Vierailija
4/4 |
16.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

noita kiekuroita sisällä, sellainen teräksinen kuppi se osa, mihin vesi tulee.



Ajattelin, että ei siis ole ongelmaa lämmittää siellä glögiä. Kyl se lämpeskin, mutta jotenkin se höyrysty kanteen ja valui siitä joka perkeleen paikkaan, ja sain urakalla jynssätä koko rakkineen tahmeesta mehusta.



Että tästä lähtien taas mikrossa tai kattilassa hellalla.