Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uunin lämpötila (ja aika) lihapullille? Kiitos! ev

Vierailija
02.12.2010 |

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
02.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

voisin kuvitella, että jos pitää puoli tuntia, niin tulee aika kuivia.

Vierailija
2/5 |
02.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin puolessavälissä ravistelen peltiä vähän tai kääntelen pullia muuten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
02.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja 15-20 min

Vierailija
4/5 |
02.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tarvittava aika riippuu määrästä.

Täysi pellillinen vaatii pidemmän ajan.

Vierailija
5/5 |
02.12.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

nesteet ja rasvat valumaan pullista pois. Kuumempi lämpötila kovettaa aluksi pinnan ja pullat jää mehevimmiksi. Eli suosittelisin 225 ja ota pullat pois, kun ovat kunnolla ruskistuneet. En koskaan ota aikaa vaan tarkkailen tilannetta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän kahdeksan