Olenkohan ainoa, joka ei laita minkäänlaista kermaa jauhelihakastikkeeseen?
Hassua, että tohon toiseen ketjuun on tullut hirveästi viestejä liittyen siihen mitä kermaa jauhelihakastikkeeseen pitäisi laittaa...
Ei mun mielestä sinne kuulu minkäänlainen kerma!
Tomaatteja ja yrttejä ym. meillä laitetaan, onko tämä ihan hullua teidän mielestä?
Kommentit (11)
Sitten kokeilin kermaa ja tomaattipyrettä ja jäin koukkuun. Ihanan samettista kastiketta.
sipulia, mausteita, vettä ja vähän ketsuppia...nam
äiti teki aina murukastiketta, eli rusekaan kastikkeeseen jauheliha. mutta ei siihenkäään kermaa tule.
mutta jos jääkaapissa on jotain kohta vanhenemassa olevia kerman, tuorejuuston, smetanan tms. jämiä niin upotan nekin kyllä sitten sinne ettei pois tarvitse heittää.
Teen tomaattiin, kermaan tai ruskeaan kastikkeeseen ja onpahan vaihtelua.
Kunnolla haudutettu, tomaateilla/paseeratuilla tomaateilla, mausteilla ja tuoreilla yrteillä ryyditetty jauhelihakastike ei tosiaan kermaa kaipaa.
Ongelma on se, että kokkaustaidottomat kuvittelevat kaikesta ruuasta tulevan hyvää, kun sinne nakkaa kermaa :D
perus ruskeaan kastikkeeseen tehdystä jauhelihakastikkeesta. Mutta nyt kun karppaan niin pitää kermalla tehdä. Eikä se vaan ole niin hyvää.
ne nyt on eri ruokia, jauhelihakastike ja pasta bolognese & muut sen sukuiset tomaattipohjaiset kastikkeet, MUTTA meillä ei silti laiteta mihinkään jauhelihakastikkeeseen kermaa, en vaan tykkää niistä kermakastikkeista. Jos tykkää kermakastikkeista, niin mikä sääntö kieltää tekemästä jauhelihakastiketta kerman kanssa?
ne nyt on eri ruokia, jauhelihakastike ja pasta bolognese & muut sen sukuiset tomaattipohjaiset kastikkeet, MUTTA meillä ei silti laiteta mihinkään jauhelihakastikkeeseen kermaa, en vaan tykkää niistä kermakastikkeista. Jos tykkää kermakastikkeista, niin mikä sääntö kieltää tekemästä jauhelihakastiketta kerman kanssa?
Tomaattipohjaan mekin tehdään, mutta ystäväni tekee todella herkullista kermapohjaista.