Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olenkohan ainoa, joka ei laita minkäänlaista kermaa jauhelihakastikkeeseen?

Vierailija
30.11.2010 |

Hassua, että tohon toiseen ketjuun on tullut hirveästi viestejä liittyen siihen mitä kermaa jauhelihakastikkeeseen pitäisi laittaa...



Ei mun mielestä sinne kuulu minkäänlainen kerma!



Tomaatteja ja yrttejä ym. meillä laitetaan, onko tämä ihan hullua teidän mielestä?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tomaattipohjaan mekin tehdään, mutta ystäväni tekee todella herkullista kermapohjaista.

Vierailija
2/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitten kokeilin kermaa ja tomaattipyrettä ja jäin koukkuun. Ihanan samettista kastiketta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sipulia, mausteita, vettä ja vähän ketsuppia...nam

Vierailija
4/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja on mun lemppariruoka!

Vierailija
5/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

äiti teki aina murukastiketta, eli rusekaan kastikkeeseen jauheliha. mutta ei siihenkäään kermaa tule.

Vierailija
6/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta jos jääkaapissa on jotain kohta vanhenemassa olevia kerman, tuorejuuston, smetanan tms. jämiä niin upotan nekin kyllä sitten sinne ettei pois tarvitse heittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen tomaattiin, kermaan tai ruskeaan kastikkeeseen ja onpahan vaihtelua.

Vierailija
8/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnolla haudutettu, tomaateilla/paseeratuilla tomaateilla, mausteilla ja tuoreilla yrteillä ryyditetty jauhelihakastike ei tosiaan kermaa kaipaa.



Ongelma on se, että kokkaustaidottomat kuvittelevat kaikesta ruuasta tulevan hyvää, kun sinne nakkaa kermaa :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

perus ruskeaan kastikkeeseen tehdystä jauhelihakastikkeesta. Mutta nyt kun karppaan niin pitää kermalla tehdä. Eikä se vaan ole niin hyvää.

Vierailija
10/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ne nyt on eri ruokia, jauhelihakastike ja pasta bolognese & muut sen sukuiset tomaattipohjaiset kastikkeet, MUTTA meillä ei silti laiteta mihinkään jauhelihakastikkeeseen kermaa, en vaan tykkää niistä kermakastikkeista. Jos tykkää kermakastikkeista, niin mikä sääntö kieltää tekemästä jauhelihakastiketta kerman kanssa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
30.11.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ne nyt on eri ruokia, jauhelihakastike ja pasta bolognese & muut sen sukuiset tomaattipohjaiset kastikkeet, MUTTA meillä ei silti laiteta mihinkään jauhelihakastikkeeseen kermaa, en vaan tykkää niistä kermakastikkeista. Jos tykkää kermakastikkeista, niin mikä sääntö kieltää tekemästä jauhelihakastiketta kerman kanssa?