Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä soijaa te laitatte sushiin, jos teette itse?

Vierailija
31.10.2010 |

Pitäiskö sitä laimentaa vedellä, on aika voimakkaita nämä kikkomanit jne

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nykyään tais olla japanilainen soija Euroshopperin vai oliko Pirkan valikoimissa, ei siis tarvii laimentaa sellaista hypertujua (kiinalaista?) soijaa!

Vierailija
2/7 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aasialaista kaupoista saa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä on vähemmän suolaa.

Vierailija
4/7 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kaikki muut soijatuotteet ovat terveydelle vahingollisia mm. hormonaalisten vaikutusten vuoksi.

Vierailija
5/7 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

vain fermentoitu soija on terveellistä! kaikki muut soijatuotteet ovat terveydelle vahingollisia mm. hormonaalisten vaikutusten vuoksi.

Vierailija
6/7 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Urtekramilla on aika hyvä tuote, SHOUY, Japanilainen soija. Aika raisu makuero, kun tottunut Kikkomaniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvälaatuinen soijakastike on kuin hyvä oliiviöljy. Kaikki tuntevat extra virgin -oliiviöljyn, mutta myös soijasta on olemassa oma extra virgin -versionsa, vaikkei se sillä nimellä kuljekaan.



Tämä hienoista hienoin tóuch?u-soijakastike saadaan ensimmäisestä siivilöinnistä ja väriltään se on vaalea. Korkean laadun takia sitä käytetään lähinnä dippeihin eikä niinkään ruuanvalmistukseen. Viimeksi mainitussa käytetään l?och?u-soijakastiketta, joka on väriltään tummempi ja jonka on annettu fermentoitua kauemmin. L?och?un maku kehittyy vielä kuumentaessa, joten se on oivallinen nimenomaan ruuanlaitossa.





Nykyisin monet valmistajat käyttävät kuitenkin vaihtoehtoisia menetelmiä kuten hydrolyysia. Siinä soijapapuja keitetään suolahapossa, joka on neutralisoitu natriumkarbonaattiliuoksella ja johon on sekoitettu siirappia tummemman värin aikaan saamiseksi. Tällä menetelmällä valmistusaika putoaa vain muutamaan päivään, mutta näin tehtyä soijakastiketta voi tuskin verratakaan perinteisellä tavalla valmistettuun.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi yhdeksän