Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

APUA!!! Miten rusinat saa siististi pullataikinaan??? APUA!!!

Vierailija
05.10.2010 |

Miten ne saa silleen tasaisesti että joka kohdassa olisi sopivasti rusinoita? Teen rusinapullia. Kiitos!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

että kaulit sen taikinan neliöksi, ja vedät siihen ruudukon. Jaat rusinoiden määrän ruudukon määrällä ja levität sitten jokaiseen ruutuun tuloksen verran rusinoita. On taatusti tasalaatuista.

Vierailija
2/5 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

viivotinta kannattaa käyttää apuna. Ja jos taikina sitten kohoaa epätasaisesti, niin viivottimen kanssa sitten siirtelet niitä rusinoita tarpeen mukaan. Näin itse aina teen ja nättejä tulee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kaikki otti tän vitsinä? Ihan tosissani kysyin!

Ihan hyviä, asiallisia vastauksiahan sä olet saanut.

Vierailija
4/5 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä siis luulin että kukaan ei voi olla noin huolissaan rusinoiden oikeanlaisesta jakautumisesta pullataikinaan.:) Teetkö käsin taikinaa, vai koneella? Koneella on helppo kaataa jauhotetut rusinat taikinaan koneen käydessä ja vaivatessa taikinaa. Ihan riittävän hyvin ne siellä myllääntyy. Käsin vaivatessa niitä voi lisätä pikkuhiljaa. Ei kai sekään ole mahdotonta,että antaa taikinan nousta ilman rusnioita, ja lisää niitä sitten kun alustaa taikinaa leivinpöydällä. Siis niin että kääntää taikinan, lisää rusinat, kääntää taas taikinaa jne.

Vierailija
5/5 |
05.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä siis luulin että kukaan ei voi olla noin huolissaan rusinoiden oikeanlaisesta jakautumisesta pullataikinaan.:) Teetkö käsin taikinaa, vai koneella? Koneella on helppo kaataa jauhotetut rusinat taikinaan koneen käydessä ja vaivatessa taikinaa. Ihan riittävän hyvin ne siellä myllääntyy. Käsin vaivatessa niitä voi lisätä pikkuhiljaa. Ei kai sekään ole mahdotonta,että antaa taikinan nousta ilman rusnioita, ja lisää niitä sitten kun alustaa taikinaa leivinpöydällä. Siis niin että kääntää taikinan, lisää rusinat, kääntää taas taikinaa jne.


Mä teen noin kuin sinä kirjoitit, unohdin lisätä ne taikinaan ja laitan ne nyt kun muovaan pulliksi! On vaan vaikea saada silleen tasaisesti.