Karppajan lounas:
Uunissa muhii punajuuria ja vuohenjuustoa, lisäksi broilerin rintafilettä kermakastikkeessa, kastikkeessakin tosin vähän sulatejuustoa :)
Saatanpa pienen vihreän salaatin vielä tekaista...
Kommentit (9)
mulla tulisi nuo kaiket rasvat ja juustot jo korvista ulos ja toisekseen rasvainen ruoka laittaa mulla mahan sekaisin
Ja vuohen- ja aurajuustoon en koskisi pitkällä tikullakaan, maistuvat oksennukselle molemmat.
ja syön ruokia laidasta laitaan - enkä pelkkää rasvaa.
Vuohen-, lampaan- ja sinihomejuustoon en vain koske missään muodossa. Siksikö makuaistini olisi kehittymätön?
niistäkin oppii tykkäämään ja makuaistin kehittyessä jopa rakastamaan :)
aurajuustoa on vain muutamia murusia, juurikin siitä syystä että maku on niin voimakas. Vuohenjuustoa on sitten reilummin, mutta eipä se mitenkään ylitsepursuavan rasvaiseksi tuota tee.
Kermakastike on tehty floran ruokakermaan, suurustettuna. Joten en miellä tuota niin valtavan rasvaiseksi, että pursuaisi korvista asti ulos. Ja se että ruuanlaitossa käyttää edes vähän rasvaa - vaikka sitten juuston muodossa, pitää nälkää eikä ruokaa tarvitse syödä läheskään niin paljon.
Mainittakoon vielä, että olen syönyt "tähän tyyliin" jo vuosia. Minulla mitattiin jokunen vuosi sitten korkea kolesteroli. Kärsin myös voimakkaasti sukurasituksesta. Tämän vuoden puolella kun mitattiin uudestaan, niin arvot olivat laskeneet. Ei tarvittu lääkitystä, mikä olisi aloitettu jos muutoksia parempaan suuntaan ei olisi tullut. Joten, jatkan kyllä tällä juustolla mässyttelyllä...
Ja turha makumieltymyksistä on kiistellä. Toiset eivät tykkää aurajuustosta. En minäkään tykännyt 30vuoteen.
nro 2
pitkälle juuri noiden välttämiseen. t. nro 1.
pääosin karppaan, mutta vaihtelun vuoksi välillä muutakin. Hiilareita en syö, mutta kermojen suhteen en ole niin tarkka.
nro 2
että makauaistisi on rajoittunut. T. Kulinaristi
ja syön ruokia laidasta laitaan - enkä pelkkää rasvaa. Vuohen-, lampaan- ja sinihomejuustoon en vain koske missään muodossa. Siksikö makuaistini olisi kehittymätön?
että makauaistisi on rajoittunut. T. Kulinaristi
ja syön ruokia laidasta laitaan - enkä pelkkää rasvaa. Vuohen-, lampaan- ja sinihomejuustoon en vain koske missään muodossa. Siksikö makuaistini olisi kehittymätön?
Syötkö itse aivoja ja keuhkoja? Jos et, makuaistisi on ilmeisen alikehittynyt - niitä näes syövät monetkin asuinmaassani n. 2000 km Suomesta etelään :)
uunissa, päällä tomaattimurskaa sekä kermakastike. Joukossa aurojuustoa sekä vuohenjuustoa.
Vierelle salaattia. Piti tehdä mozzarella salaattia, mutta viime yönä leffoja katsellessa iski nälkä, joten tuli tehtyä salaatti "yöpalana".