Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kananmunat unohtuivat kiehumaan

Vierailija
03.08.2010 |

ehkä noin 15-20 minuutiksi. Halkaisin munan ja ihan ok näytti olevan sisältä. Tämä tyhmä kysyykin, että onko jotain haittaa keittää noin kauan?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellainen kuivakka, vähän tylsä maku minusta. Toisia ei haittaa.

Vierailija
2/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvää on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

kiittää :)

Vierailija
4/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sula enää ruoansulatuksessa.



Ne voivat poistua lähes samanlaisena tavarana suolen kautta, tai sitten oksennat ne.



En suosittele syömään.

Vierailija
5/5 |
03.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäköhän haittaa siitä ylikypsentämisestä olisi voinut olla, jos mielikuvitusta käyttää=)? Hmm?



Tästä uusavuttomnuudesta (anteeksi) tuli mieleen meidän suvun tarina. Serkkutyttöni soitti äidilleni kysyäkseen miten kanmunia keitetään. Äitini neuvoi miten vesi laitetaan kiehumaan ja munat sitten laitetaan veteen niin ja niin monta minuttia halutun lopputuloken mukaan. Tähän serkkuni sitten: Eikö niitä munia rikota ensi?!