Miten itsetehtyihin soseisiin möykkyjä?
Eli teen vauvan soseet itse. Ja ilmeisesti 8kk ikäisten valmissosepurkeissa on könttejä.
Mutta miten tehdä niitä itse soseisiin?
Siis jos keitän porkkanaa ja soseutan sen, niin ei siihen jää mitään.
Vai pitääkö ottaa erikseen siitä paloja, joita sitten pilkkoo pieniksi kuutioiksi? Kauhealta hommalta tuntuu.
Miten muut ovat tehneet? Vauva siis kohta 8kk.
Kommentit (7)
Käytän soseuttamiseen sauvasekoitinta ja sillä tulee ihan sileää. Ei pysty jättämään karkeammaksi, vaan silloin jää isoja kiekkoja porkkanaa.
-ap
Mut jos ei ole, niin;
Tilsi haarukalla ne keitetyt kasvikset sopivan moukkuseks...
haarukalla pieneksi? Taidan olla aika uusavuton, kun kaikki kompakysymykseksi luulevat :)
-ap
eli lisää soseeseen vaikka kypsää herne-maissi-paprikaa tms. 8kk alkaa jo pureskella tuollaisia paloja, jotka on pehmeitä.
Tai sitten voit lisätä kasvissoseeseen jauhelihaa soseutuksen loppuvaiheessa niin ettei se ehdi aivan sileäksi.
Ja kyllä 8kk iässä voi antaa jotain ruokia joita muukin perhe syö, vaikkapa keittoa ihan vain haarukan avulla laitat sopivan rakeiseksi mössöksi.
meillä 8kk ikäisille on esim höyrytetty parsakaali-kukkakaali-porkkana seosta ja haarukan avulla lautasella oon ne painellut rakeiseksi seokseksi, esim korviketta voi sitten laittaa sekaan vähän notkistamaan tuota ruokaa.
Uh, kilo porkkanaahaarukalla pieneksi? Taidan olla aika uusavuton, kun kaikki kompakysymykseksi luulevat :)
-ap
Lapsesikin arvostaisi tuoretta ruokaa. Mikset vaan yksinkertaisesti ota muun perheen ruoasta sopivaa osuutta ennen suolaamista ja maitotuotteiden lisäämistä ja soseuta sitä haarukalla sen verran kuin lapsi kerralla syö?
älä soseuta niin sileäksi..