Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Söisitkö vielä toissapäivänä paistettua kanafilettä?

Vierailija
17.03.2010 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ne kerran on kypsiä ja säilytetty kylmässä

Vierailija
2/6 |
17.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ovat asianmukaisesti säilytetty.





kokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole tullut mitään ongelmia, kunhan ruoka on säilytetty asianmukaisesti. Emme kuitenkaan lämmitä samaa ruokaa kuin korkeintaan kerran uudelleen valmistuksen jälkeen.

Vierailija
4/6 |
17.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos!



ap

Vierailija
5/6 |
17.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos vaan olis edes niitä kanafileitä. Tuo ne meille, jos itse et syö, olen syönyt kolme päivää vanhaa kolmioleipää, spagettimikroaterian, jossa pvm oli ummessa jo neljä päivää sitten. En ole saanut ikinä mitään oireita, ihme hösötystä.

Vierailija
6/6 |
17.03.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuttuni on elintarvikealan tutkija, ja hänen mukaansa oikein kylmennettyä ja säilytettyä ruokaa voi huoletta syödä noin 48 tuntia kypsennyksestä. Sen jälkeen mikrobien määrä alkaa lisääntyä huomattavan nopeasti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan kahdeksan