Lue keskustelun säännöt.
Söisitkö vielä toissapäivänä paistettua kanafilettä?
Kommentit (6)
jos ovat asianmukaisesti säilytetty.
kokki
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ei ole tullut mitään ongelmia, kunhan ruoka on säilytetty asianmukaisesti. Emme kuitenkaan lämmitä samaa ruokaa kuin korkeintaan kerran uudelleen valmistuksen jälkeen.
jos vaan olis edes niitä kanafileitä. Tuo ne meille, jos itse et syö, olen syönyt kolme päivää vanhaa kolmioleipää, spagettimikroaterian, jossa pvm oli ummessa jo neljä päivää sitten. En ole saanut ikinä mitään oireita, ihme hösötystä.
Tuttuni on elintarvikealan tutkija, ja hänen mukaansa oikein kylmennettyä ja säilytettyä ruokaa voi huoletta syödä noin 48 tuntia kypsennyksestä. Sen jälkeen mikrobien määrä alkaa lisääntyä huomattavan nopeasti.
jos ne kerran on kypsiä ja säilytetty kylmässä