Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kanakastike jossa ei kermaa

Vierailija
24.02.2010 |

Onko jollain hyvä kanakastikkeen ohje mihin ei tule kermaa. Eikä myöskään smetanaa.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
24.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta kookosmaitopohja on hyvä.



Samoin vähän kuivempi wokkimainen, jossa öljyä, soijakastiketta ja chilikastiketta.

Vierailija
2/5 |
24.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta mä käytän usein nesteenä ananaspurkin mehua (+ kasviksia ja ananasta)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
24.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sipulia ja valkosipulia, lisää joukkoon kanansuikaleita, suolaa, pippuria. Kyspytä vähän aikaa. Purkki murskattuja tomaatteja, rakuunaa, vähän sokeria. Hauduta kypsäksi. Voit tuunata ihan miten vaan, tämä on yksinkertainen versio. Laita vaikka lopuksi mukaan mustia oliiveja.

Tai

silppua purjoa, porkkanaa, pätkä tuoretta inkivääriä, valkosipulia, pyörittele öljyssä yhdessä kanansuikaleiden kanssa. Mausta currylla ja raastetulla sitruunan- tai limetinkuorella ja/ tai -mehulla. Suolaa, pippuria, ehkä vähän chiliä tai cayennea. Tai soijaa. Kypsyttele, kaada mukaan kookosmaitoa, hauduta hetki. Silppua päälle tuoretta korianteria.

Nyt en kiireessä keksi muita, sorry.

Vierailija
4/5 |
24.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

perheessä oon tehny tällaisen kastikkeen ja tosi hyvää on. Eli marinoimattomia broilerinsuikaleita, sipulia, wok-vihanneksia, suolaa, currya, raakaruokosokeria, tuorepuristettua chiliä, kookosmaitoa ja suurustus vesi-vehnäjauhoseoksella. Sata kertaa parempaa kun ruokakermaan tehty!

Vierailija
5/5 |
24.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookoskerma on vielä parempaa kuin -maito. Mausteiksi sopii curry, valkosipuli, chili ja vaikka ananasmurska. Lapsetkin tykkää, vaikka olisi vähän tujuakin, sillä kookoksen makeus tasoittaa chilin äkäisyyttä. Yleensäkin ruokaan kannattaa maun vuoksi laittaa hiukan sokeria tai siirappia, mutta kookoskerma on makeaa, joten tähän ei tarvitse.