Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko pullat tehdä veteen maidon sijasta?

Vierailija
04.02.2010 |

Kaveri väitti että hän tekee aina pullan veteen eikä maitoon ja että eroa ei edes huomaa. voiko tämä olla totta? Tuleeko siitä tosiaan samanlaista?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

onko pulla tehty veteen vai maitoon.

Vierailija
2/6 |
04.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

sen sijaan mausta erottaa hyvin, onko käytetty voita vai margariinia.



Mutta kyllä maidoton ja munaton margariinipullakin menee tuoreena paremman puutteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voita pitää olla kyllä, siis oikeaa voita. Saas nähdä miten käy, kun lapsi määrättiin laktoosittomalle, että tuleeko laktoosittomasta voista sitten yhtä hyvää..

Vierailija
4/6 |
04.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

anoppini tekee aina veteen. Kehuu aina miten hyviä tulee mutta minusta pullat on kamalan kovia ja mauttomia aina. laittaa kai liikaa jauhoja tai johtuukom sitten vedestä.

itse teen maitojauheesta ja sähkövatkaimen niillä kierrevatkaimilla. vaikka itse sanonkin niin tulee kuohkeita ja hyviä vielä pakastuksen jälkeenkin. Mikä tärkeintä myös mieheni kehuu minun leipomia pullia :)

Vierailija
5/6 |
04.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos teen itse pullaa joskus ilman maitoa (mauttomampia). Sama juttu, jos olen yrittänyt ilman kananmunaa (tulee kovia).



Mutta muiden tekemistä pullista en ehkä huomaisi, onhan eri tekijöiden pullat muutenkin erilaisia.

Vierailija
6/6 |
04.02.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta meillä kotona on aina ollut vesipullaa, samoin mummolassa kun kaikki on laktoosi-intolerantikkoja.



Aina leivon veteen, kuohkeuden puute ei tästä johdu vaan liiasta jauhosta ja liian vähäisestä vaivaamisesta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi neljä