Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletko itse tehnyt sushia?

Vierailija
16.01.2010 |

Mieleni tekisi kokeilla sushin tekoa, mutta epäilyttää niiden tekemisen vaikeus...



Onko niiden tekeminen vaikeaa tai onko siinä jotain kohtia joiden kanssa pitää olla tarkkana? Vinkkejä kiitos!

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
16.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eipä siinä paljoa voi mennä vikaan, aika yksin kertaisia on :-D



Wasabin käytön kanssa saa olla varovainen, kerran tuli aika tulisia.

Vierailija
2/7 |
16.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tokiokanilla hyvät ohjeet

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
16.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

en itse ole koskaan tehnyt, katson vaan välillä vierestä. Kotona tehty sushi on tosi hyvää. Me käytetään yleensä Pirkka kylmäsavulohisiivuja, ei tehdä raa'asta kalasta. Kriittisintä lienee tuo riisin keittäminen, mutta meillä ei ainakaan ole koskaan mennyt pieleen. Maltti on valttia :) Harjoittelu tekee mestarin, kyllä ne rullat parin kerran jälkeen onnistuvat rutiinilla. Meillä tehdään nigiriä ja norimakeja. Ai että oiskohan tänään sushipäivä :)



Vierailija
4/7 |
16.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tosin mun susheissa riisinjyvien määrä ei ole se 60 vai mikä sen pitäisi olla. Osta se bambumatto ja kääräise merileväarkit siinä Riisinä käytän usein ihan peruspuuroriisiä. Mausta riisi keiton jälkeen riisiviinetikalla. painele veitsellä riisi merileväarkin päälle tasaiseksi kerrokseksi, levitä päälle vaikka kurkun tai porkkanan paloja pitkittäin. Kääri rullaksi bambumaton avulla. Laita täytetyt merkileväpötköt hetkeksi jääkaappiin ja viipaloi. Sitten viipaleiden päälle vaikka kylmäsavustettua kirjolohja.

Vierailija
5/7 |
16.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tokiokanilla hyvät ohjeet

Vierailija
6/7 |
17.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisin kanssa teki niin, että liotti riisiä kylmässä vedessä, kaatoi valkoisen veden pois ja toisti tämän niin monta kertaa kunnes riisistä ei liuonnut valkeaa vettä. Sitten hän keitti riisit, niistä tulee näin useasti huuhtelemalla toisiinsa tarttuvia. Bambumatolla käärittiin tiukaksi pötköksi, ei kannata laittaa hirveästi sitä riisiä sinne keskelle ettei tursuile ja pysyy kauniisti kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
17.01.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se varsinaisesti vaikeaa ole, mutta melkoista näperrystä.