G: herkullisin leivänpäällinen
minusta parasta on kun tumman leivän päälle laittaa oivariinia, kurkkua ja tomaattia, ehkä aromisuolaa. nam!
Kommentit (24)
Paahdettu leipä, sulatejuustoa ja retiisiä siivutettuna.
Ruisleipä paahdettuna, päällä voita, avokadon siivuja, vähän suolaa ja sitruunapippuria.
Ja perusherkku kurkkuleipä juustolla.
avocado/hummus/tartex
+ kurkkua/tomaattia/kuivattua tomaattia
herbamarea/tuoreita yrttejä
bragg soijakastikkeella ja lisäksi salaattia, kurkkua, tomaattia, maistuu kyllä ilmankin
ruispala juustolla ja lauantaimakkaralla.
jos haetaan jotakin vähän extraa jota ei raaski jokapäivä syödä niin ruisleipää, juustolla ja graavilohifileellä taikka ruisleipää ja tonnikalaa tomaattikastikkeessa(mulla muuten nyt on sitä kaapissa)
Paahtamattomalla vuohejuustoa, tomaattia ja punasipulia.
on ehdottomasti suolavedessä keitetty naudankieli.
ohuen ohut ylikylpsä palvikinkku ja kotimaista kurkkua
ranskanleivän päällä koskenlaskijajuustoa paksuina siivuina
-ruisleivällä tai näkkileivällä oivariini, kananmunan siivuja ja Kallen mätitahnaa
-ranskanleivällä oivariini tai majoneesi sekä lauantaimakkaraa ja tomaatin siivuja
sitten kinkkua ja ohuita sipulirenkaita. NAM!
Toinen lemppari on ruisleivälle kinkkusiivu, jonka päälle paprikarengas, joka täytetään raejuustolla ja basilikan lehdillä.
Kolmas on tonnikala-keitetty kananmuna-majoneesimössö.
patonki halki, levitetään puolikkaille raastettua tomaattia johon on sekoitettu oliiviöljyä ja suolaa, sitten päälle vielä ilmakuivattua kinkkua ja uunin grilliin paahtumaan...aaahhh
...pasteija. Se on siis ihan ehdoton!
piimälimppua, päälle juustosiivu ja suolakurkkua
makea kohtaa suolaisen
sen päälle ei kaipaa mitään. parasta sellaisenaan
paahdettu vaalea leipa ja pahkinasuklaalevite...mmmmm