Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mistä tietää että kana on kypsää?

Vierailija
11.12.2009 |

Rakastan kanaa, mutta en tosiaankaan sitä osaa tehdä.

Paketissa on ohje että pitää antaa olla tunti 175 asteessa, mutta kana on aina ihan punaista sisältä jos sen silloin ottaa pois.

Ja sitten kun annan olla kauemmin niin kansata tulee ihan kuiva.



Kertokaa, miten onnistun tekemään hyvää kanaa :)

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja vuuassa tai paistopussissa.

Vierailija
2/8 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulin, ettei sitä enää edes myydä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kannattaa paistaa uunivuoassa jossa on kansi.

Vierailija
4/8 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

kypsentää 1,5 tunnissa 175 asteessa. Kana on punertavaa joistain kohdista myös kypsänä, mutta eri tavalla kuin raaka.

Vierailija
5/8 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan aina paistopussiin, se estää kuivumisen.



Kana on kypsää, kun irtoaa hyvin luista ja leikatessa tulee vain kirkasta nestettä myös luun läheltä. Jos tulee punertavaa (eli veristä), takaisin uuniin.

Vierailija
6/8 |
11.12.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletan, että puhut broikusta.



Miksi teet sitä kokonaisena ja sellaisenaan? Mehevintä saat siitä marinadissa (enkä nyt puhu jostain valmishötöstä, vaan tee marinadi itse, vaikkapa oliiviöljystä, sitruunasta, suolasta, mustapippurista ja valkosipulista). Tai paistamalla paistopussissa.



Tai tee paloja ja kypsennä kermaliemessä.



Siten ei ole niin tarkkaa, onko kana vähän ylikypsää. Kana on kypsää, jos siitä ei pistettäessä tihku veristä, vaan kirkasta lihasnestettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
05.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vanha ketju, mutta ihmetyttää noi pakettien valmistusohjeet.

Äskeinen

225C 15min.

+ 200C 60min.

jäi sekin liian vähäiseksi.

Vierailija
8/8 |
05.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vanha ketju, mutta ihmetyttää noi pakettien valmistusohjeet.

Äskeinen

225C 15min.

+ 200C 60min.

jäi sekin liian vähäiseksi.

Ja sisälämpötila oli 81C astetta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kahdeksan neljä