Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tulipas hyvää (eikä hinta huimaa)

Vierailija
17.09.2009 |

Porkkanamaksapihvit:



Raasta pari isoa porkkanaa.

Sekota joukkoon 300 g jauhettua maksaa (maksaa pari euroa), muna ja mausta suolalla ja valkopippurilla (itse laitan aika reippaasti makua, maksa muuten tulee liikaa läpi).



Ota isolla lusikalla reiluja lusikallisia pannulle. Käännä toinenkin puoli! ;)



Nauti vaikka pottujen ja puolukoitten kanssa!



Mmmmmmmm...

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
17.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakastan äitini tekemää maksaa kermakastikkeessa, itse voisin kokeilla tätä ohjetta joka kuulosti tosi helpolta.



Syökö teillä lapset maksaa?

Vierailija
2/8 |
17.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ollaan oltu sairaina ja ruokavarannot on vähän heikot :)



Mutta tuli ihan hyvää. Paistoin eilisiä perunoita, seuraksi kalapuikkoja ja kermaviilikastiketta. Sitten vielä sulhaspiirakoita (pakasteesta) ja munavoitakin tein, mutta ruuan jäljiltä on vatsa niin täynnä, että taitaa piirakat jäädä iltapalalle :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
17.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sori..



Meillä lapset syö maksaa, nytkin meni alas mutinoitta. Maksakastikekin uppoaa niille.



Parasta maksan kanssa taitaa olla porkkana, joten se raasteena toimii. Mums!

Jouluksi teen maksalaatikon (tarttee taas muistaa laittaa reippaasti mausteita).

Itsetekemällä maksalaatikot on tullut tosi maksaseksi, en itsekään pidä kun maksan maku paistaa liikaa läpi. Joten vähempi maksaa taitaa riittää mitä ohjeissa monesti lukee?



Ensikertalaisena menin ostamaan aikoinaan kokonaisen maksan (maksalaatikkoon) ja vaikka olin pilkkovinani ihan pieneksi niin ikäviä paloja ne oli, yh! Ikävä muisto ei lähde mielestä.. Aina ei omat sovellukset ihan toimi! ;)



ap

Vierailija
4/8 |
17.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meiltä jää nykyään kokonaan maksaruuat tekemättä, kun pienempi ei saa syödä.



http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2008/12/eviralta_uudet_ohjeet_maksan_syom…

Vierailija
5/8 |
17.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä onneksi syö lapsetkin maksaa, ainakin tuolla ap:n kuvaamalla tavalla, jauhettuna tai laatikossa. Taidan laittaa noita lähi-aikoina ja mummini hyvässä lettupannussa :)

Vierailija
6/8 |
17.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uudet reseptit on aina tervetulleita "vakio"kirjoon. Tämä täytyy kokeilla, kuulostaa tosi hyvältä (porkkanat ja maksa, nam!). Meillä syödään maksaa n. kerran kuukaudessa ja kaikki tykkää. Pottumuusin kanssa varmaan toimisi kanssa aikas hyvin ja tietty puolukkahilloa.

Oletko kokeillut samaa esim. potuilla tai vaikka lantulla? Tuli vaan mieleen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
8/8 |
17.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, en jaksa kokata työpäivän päälle jokaiselle erikseen... Maksalaatikkoa sentään syödään aina joskus.



Broilerimaksakastike on muuten tosi hyvää. Ei tartte muuta kuin broilerin maksaa ja kermaa.



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi viisi