Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kovetettu kasvirasva -thmä kysyy mitä pahaa siinä on?

Vierailija
03.09.2009 |

siis jos ruuan valmistusaineluettelossa. Eräs äiti vaahtosi siitä perhekerhossa.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
03.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

jää verisuoniin ja kovettuu ja aiheuttaa tulppia.

Vierailija
2/4 |
03.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

osa kovetetuista kasvirasvoista muuntuu niin, että sisältävät transrasvoja. Ne ovat taas sydän- ja verisuonitautien kannalta paljon pahempia kuin ns. kovat ja eläinrasvat, joita on suositeltu välttämään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
03.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuotteissa, joissa "osittain kovetettua rasvaa". Siis lyhyesti sanottuna pahimpia ovat esim. keksit ja muut valmiit leivonnaiset. Eli me vältämme keksejä oikeastaan synttäreilläkin (kun niitä kuitenkin muiden synttäreillä tarjotaan). Teen sitten itse muffinsseja tms., jotka ovat terveellisempiä ja paremman makuisia.

Vierailija
4/4 |
03.09.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä kovettamisprosessissa syntyy haitallisia transrasvoja, jotka tiedetään kovia eläinrasvoja haitallisemmaksi. Jos pitää valita kovetetun kasvirasvan tai luonnollisen eläinrasvan väliltä, niin aina kannattaa valita se voi. Jos yhtään terveydestä välittää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kaksi kuusi