Mitä hyvää broilerfileistä?
Siis pari pakettia niitä jääkaapissa enkä keksi mitään kivaa ruokaa. Yleensä aina sorrun marinoimaan noi fileet ja grillaamaan uunissa, mutta välillä kaipain jotain vaihtelua.
Ehdotuksia pliis?
Kommentit (5)
- paistan broikun fileepihvit ihan pannulla
- kaveriksi paistettua sipulia ja kanttarelleja, ehkä loraus ruokakermaa (laihdutan, joten tuo on sen vuoksi ehkä)
- riisiä
- salaattia
täytteitä: poron kylmäsavuliha, metwursti, pesto, aurajuusto tai juustoraaste ym.
Vuohenjuustokanaa:
Paista filetiä pannulla sen verran, että saavat kauniin värin, laita sitten uuni vuokaan. Sotke sauvasekoittimella ruokakermaa, vuohenjuustoa ja tuoretta basilikaa ja kaada seos kanojen päälle. Voit lisätä myös aurinkokuivattuja tomaatteja. Jos en jaksa tehdä tota mössöä, laitan vaan juustosiivut, aurinkokuivatuttomaatit ja basilikat vuokaan ja ruokakerma päälle. Maun mukaan suolaa ja pippuria. Paista uunissa.
Jugurttikana:
Viipaloi fileet, kuullota pannulla sipulia/purjoa ja valkosipulia, lisää kanasuikaleet, paista kypsäksi, lisää maustamatonta jugurttia (tavallinen luonnon jugurtti tai ruokajugurtti tai turkkilainen jugurtti), tarvittaessa jugurttia voi vähän paksuntaa jauhoilla, mausta currytahnalla ja mustapippurilla, tarvittaessa suolaa (tahnassa on, joten yleensä ei tarvii). Tarjoile riisin kanssa.
Kana-aurajuustopasta:
Suikaloi kanat ja paista pannulla, laita sekaan ruokakermaa ja aurajuustoa, mausta mustapippurilla ja basilikalla, tarjoile pastan kanssa.
Pilko fileet, tee hunajamarinadi (esim. öljyä, hiukan etikkaa, hunajaa, mausteita), anna marinoitua. Kuullota pannulla 1-2 sipulia, mausta currylla, ruskista kanat. Mausta vielä kanelilla (n. 1 tl) ja tarkista suola. Hauduta kanat kypsäksi. Lisää 150 g ranskankermaa ja 1 iso banaani viipaloituna, kiehauta. Tarjoa jasmiini-/basmatiriisin kanssa. Herkkua :)
á la av.
(Vitsi, vitsi)