Auttakaa pitsaleipuria!
Jos laitan pitsan päälle paprikaa ja sipulia, täytyykö ne paistaa ensin paistinpannulla vai voinko laittaa suoraan pohjan päälle ja uuni hoitaa loput?
Kommentit (3)
Pizza on uunissa niin vähän aikaa, etteivät sipulit ja paprikat ehdi pahemmin siinä kypsyä. Riippuu mahd. muista täytteistä myös. Jos kuullotat sipulit ja paprikat pannulla etukäteen, niiden maku pehmenee, jos laitat ne raakoina, niiden maku ja koostumus on kovempi. Pizza on vähän sellainen ruoka, että kaikki käy :)
pikkuruiset palat kypsyvät kyllä pitsan paistoajassa, mutta on ihmisestä kiinni pitääkö miten isoista paloista ja pitääkö enemmän raakana pitsan päälle laitetuista vai kuullotettuina laitetuista.
Itse laitan aina raakana, ja keskikokoisina paloina:)
...Moni pitseria muuten käyttää säilykepaprikaa pitsoissaan, se on ihan hyvää myös, toki kaikki eivät pidä:)
ap