Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Auttakaa pitsaleipuria!

Vierailija
17.06.2009 |

Jos laitan pitsan päälle paprikaa ja sipulia, täytyykö ne paistaa ensin paistinpannulla vai voinko laittaa suoraan pohjan päälle ja uuni hoitaa loput?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
17.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
2/3 |
17.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizza on uunissa niin vähän aikaa, etteivät sipulit ja paprikat ehdi pahemmin siinä kypsyä. Riippuu mahd. muista täytteistä myös. Jos kuullotat sipulit ja paprikat pannulla etukäteen, niiden maku pehmenee, jos laitat ne raakoina, niiden maku ja koostumus on kovempi. Pizza on vähän sellainen ruoka, että kaikki käy :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
17.06.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

pikkuruiset palat kypsyvät kyllä pitsan paistoajassa, mutta on ihmisestä kiinni pitääkö miten isoista paloista ja pitääkö enemmän raakana pitsan päälle laitetuista vai kuullotettuina laitetuista.



Itse laitan aina raakana, ja keskikokoisina paloina:)



...Moni pitseria muuten käyttää säilykepaprikaa pitsoissaan, se on ihan hyvää myös, toki kaikki eivät pidä:)