Onko täällä muita kohtalo tovereita, joiden sikiöllä suuri omfaloseele? Meillä ensimmäisessä ultrassa rv10 tämä jo huomattiin. Nyt 11+6 ultrassa edelleen. Maksa pullistuu mahan kohdalta. Niskaturvotus normaali sekä vielä ei ainakaan muita rakennepoikkeavaisuuksia näkyvissä. Otettiin jokatapauksessa istukkabiobsia. Niitä tuloksia odotellessa :(
Onko kenenkään vauvalla todettu pelkkä omfaloseele ilman muita rakennevikoja tms? Miten synnytyksen jälkeen leikkaus mennyt?

Kommentit (3)

Moi! Meidän pojalla (nyt reilu 1v) todettiin myös suuri omfaloseele, jossa maksaa ja puolet suolistosta. Omfaloseele korjattiin asteittain ns siilohoidolla. Muutaman viikon sairaalajakson jälkeen kotiuduimme eikä omfaloseele ole aiheuttanut mitään ongelmia alun jälkeen! Poikamme on täysin terve, vilkas,iloinen 1-vuotias :)
Suosittelen lämpimästi liittymään facebookissa Omfaloseele-ryhmään, sieltä löydät vertaistukea saman kokeneilta äiteiltä ja isiltä! ❤

Heippa! Meillä todettiin myös suuri omfaloseele RV 12 tienoilla. Minulta otettiin seulonta ja eilen saimme kuulla että kaikki kromosomit ovat täysin normaaleja eikä ole mitään rakennepoikkeavuuksia. Nyt vain odotamme seuraavaa ultraa ja aletaan seuraamaan mitä tapahtuu.

Heidi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onpa kiva kuulla, että omfaloseele voi korjaantua noinkin pienellä :)
Olen poistunut facebookista, oiskohan syy palata. No täytyy katsoa, kiitos vinkistä!

Meiltä ei myöskään istukkabiobsiassa eikä molekyylikaryotyyppitutkimuksessa löydetty kromosomipoikkeavuutta. Nyt vaan odotellaan rakenneultraa ja toivotaan, että kaikki muukin kunnossa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat