Tervetuloa keskustelemaan!

Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

23.8.2006

Esikoisemme nimi on Erika ja olen miettinyt onko tälle nimelle mitään lempinimiä, ainakaan minulle ei ole tullut mitään vastaan ja jotenkin en osaa itsekään keksiä mitään kivaa sellaista... joskus ois kuitenkin kiva kutsua lapsosta muullakin kuin virallisella nimellä..

Vierailija
18.11.2016

Mitä mieltä olette nimestä Uoti? Mielestäni sopisi meidän rakkaalle pojalle nimeksi, mutta vaimo vastustaa kovasti ja sanoo, ettei kukaan moisesta nimestä pitäisi, edes lapsi itse? Olenko ainut jonka mielestä Uoti on hyvä nimi?

3.8.2006

Mitä tuo mieleen? Onko selkeästi pojan nimi? En todellakaan halua, että vieraat joutuvat nimen kuullessaan kysymään lapsen sukupuolta. Kiitos mielipiteistä =)

Vierailija
18.9.2016

Hei

Tyttärestämme olisi tulossa Saima ja kolmanneksi nimeksi tulisi Elina. Onko teillä ehdottaa hyviä nimiä tuohon väliin. Tai kolmen nimen yhdistelmiä, jos Elina unohdetaan.

Vierailija
4.5.

Asumme vahvasti kaksikielisellä alueella länsirannikolla. Jos lapselle annetaan etunimeksi Niclas ja sukunimi on suomenkielinen, tullaanko hänet teidän mielestänne mieltämään taustaltaan ruotsinkieliseksi, suomenkieliseksi vai kaksikieliseksi?

Vierailija
12.6.

Heitelkääpäs tytön nimiä jotka sopisivat yhteen isoveli Jessen kanssa

Vierailija
28.5.

Hakusessa olisi i-loppuinen nimi tulevalle vauvalle. Sukupuolesta ei ole tietoa, joten sekä tyttöjen että poikien nimiä saa ehdotella. Isoveljet ovat Onni ja Eemi. :)

Vierailija
21.6.

Kalevalasta poimittiin nimi pojalle ja tarvittaisiin apua toista (jos hyvä yhdistelmä löytyy niin myös kolmas kelpaa) nimeä varten. Kiitos jo etukäteen :)

Vierailija
20.6.

Mitäs mieltä olette nimestä Julia tai Juliet? Me ollaan kääntymässä tohon Juliet:iin, koska juliet:ia ei nii paljoo suomesta löydy mitä juliaa. Mutta pidän juliastakin paljon. Ja mitkä nimet voisivat sopia Julian/Julietin toiseksi ja kolmanneksi nimeksi? Itse olen miettinyt

2.5.2011

Meidän nelipäinen tyttölauma on saamassa perheenlisäystä kaksosten muodossa, pikkuisten LA on elokuussa, mutta kerta ollaan jokaisen lapsen kohdalla päätetty nimet varhain, niin haluan myös nyt aloittaa ajoissa. Tiedän, että tästä ei tule helppoa.

Vierailija
15.5.

Etsinnässä toinen nimi Isla Evelian pikkusiskolle. Etunimeksi ollaan mietitty Sagaa, tosin myös Seela, Aini, Elle ja Alva ovat vaihtoehtoina etunimeksi.

Mikä näistä nimistä kolahtaa teihin eniten? Ja ehdotelkaa ihmeessä jos tulee mieleen etunimeen sopiva toinen nimi! :)

- J

Vierailija
22.5.

Alvarin( Alvar kirjoitusasuna) pikkusiskolle nimiehdotuksia? mielellään A tai muu vokaali alkuisia.

Vierailija
18.6.

Meille syntyi tummatukkainen ja ruskea silmäinen tyttö lapsonen ja pian pitäisi olla nimi papereissa valmiina. Tykkään vanhoista, uusista, erikoisista sekä ns.hienosto nimistä. Reijat ja raijat sekä muut kasarit saa unohtaa ;D

Vierailija
22.6.

Oon täs muutaman päivän ajan miettiny et onko ilona eronnut vilistä? Kumpikaan ei seuraa enää toisiaan ainakaan instagramissa, ja eilen tuli snapchattii jotai hieman äkästä tekstii siitä, miten kenekään on turha kysellä Ilonalta häne yksityisii asioita. Jäi vaa mietityttää..

Vierailija
21.6.

Jonkin mytologian nimi etsinnässä lapselle. Sellainen joka istuu suomalaiseen suuhun mut ei Aino tai Väinämöinen.
Kerro ehdotuksen kanssa nimi tarkoittaa :)