Tervetuloa keskustelemaan!

Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

Vierailija
15.4.

vanhempien lasten nimi on madison ja ashley, joten samaan kategoriaan kuuluvia nimiä, please. toista ja kolmatta nimeä saa ehdotella. kiitoosss kaikille jo valmiiks 😘

3.3.

Harkitsemme ranskalaisen etunimen antamista pojallemme, koska asumme pysyvästi Ranskassa. Keksittekö seuraavista etunimistä suomalaisen suuhun sopivan lempinimen (jota suomalaisten kanssa keskustellessa voisi käyttää)?
Adrien
Alban
Antoine
Auguste
Clement

Vierailija
2.7.

Mitä mieltä olette nimestä Leona Rosa Adelia? Olen rakastunut Leona nimeen ja pidän siitä, että se on persoonallinen. En pidä nimistä joita löytyy kolme samalta luokalta. Haluan myös kansainvälisen nimen. Mitä mieltä?

Vierailija
16.8.

Hei herra ja rouva
Tänä uuden vuoden juhliin.
Mr WLADIMIR asetettiin kaikkien ihmisten, rahaa lainan tarjouksen välillä € 5.000 € 500000 voidaan tehdä poistoja 1-45 vuotta.
Se tarjoaa lainan kiinteä 2% kaikista pyyntöjä.

Vierailija
16.8.

Kysyisin teiltä kokeneemmilta äideiltä neuvoa 2,5 kk ikäisen vauvan päivärytmiin. Tiedän, ettei näin pienellä vielä välttämättä ole mitään rytmiä, mutta itsestäni tuntuu, että nykyään olen imettämässä tai nukuttamassa vauvaa aina "väärään aikaan".

Vierailija
15.8.

Meille on kolmen tytön jälkeen tulossa poikavauva, jolle olisi nyt nimi hakusessa. Isosiskot Lumi Eveliina, Louna Olivia ja Lila Emilia. Pikkuveljelle hakusessa siskojen nimiin sopiva kaunis ja "pehmeä" nimi, toiseksi nimeksi tulossa luultavasti Eemil. Ehdotuksia otetaan vastaan :-)

Vierailija
8.8.

Mikäs ois kaunis nimi tytölle? Ehdotelkaas nimiä jotka on helppo lausua myös amerikassa ja sopii sisarusten nimiin Emma, Alex, Marcus, Lucas ja Ronja. Toisia nimi voi myös ehdottaa

13.12.2006

Kun esikoisellemme mietittiin nimeä, tuli jostain mieleen nimi Abbe. Se esiintyy Astrid Lindgrenin Kesäkummun Marikista kertovissa kirjoissa.

Vierailija
30.4.

Eli Lenni on saamassa siskon tai veljen. Haluaisimme L -alkuisen nimen myös sisarukselle, mutta lyö ihan tyhjää. Ehdotuksia otetaan vastaan. Kriteerinä on, että ei ihan joka toinen olisi saman niminen.

Vierailija
7.8.

Josko täältä saisi apua nimenmiettimisvaikeuksiin!
Tytön etunimeksi on päätetty Linnea. Haluaisimme hänelle kolme nimeä.

Vierailija
15.5.

Etsinnässä toinen nimi Isla Evelian pikkusiskolle. Etunimeksi ollaan mietitty Sagaa, tosin myös Seela, Aini, Elle ja Alva ovat vaihtoehtoina etunimeksi.

Mikä näistä nimistä kolahtaa teihin eniten? Ja ehdotelkaa ihmeessä jos tulee mieleen etunimeen sopiva toinen nimi! :)

- J

Vierailija
12.6.

Heitelkääpäs tytön nimiä jotka sopisivat yhteen isoveli Jessen kanssa

Vierailija
21.3.

Saran ja Oonan pikkusiskolle ja Ronjan kaksois -siskolle nimi nopeesti, kiitos kaikille ehdotuksista jo valmiiksi

Vierailija
6.8.

Meille tulee tyttövauva<3 mieheni ja minä olemme kuumeisesti mietttineet eri nimiä, 3 on ylitse muiden... Alina, Ellen ja Emma! Toiseksi nimeksi kaavailimme nimiä Amanda, Natalia, Elisabeth, V/Wilhelmiina, Eveliina, Ilona...