Tervetuloa keskustelemaan!

Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

Vierailija
18.9.2016

Hei

Tyttärestämme olisi tulossa Saima ja kolmanneksi nimeksi tulisi Elina. Onko teillä ehdottaa hyviä nimiä tuohon väliin. Tai kolmen nimen yhdistelmiä, jos Elina unohdetaan.

20.10.2008

Millaisia kokemuksia teillä Lumi-nimen lapsellenne antaneilla on nimen toimivuudesta tai haluaako joku muuten vain sanoa mielipiteensä?


Vierailija
14.12.2016

Meille syntyi 2 viikkoa sitten pikkuinen tytär. Etsimmekin hänelle nyt nimeä. Jotain ulkomaalaista olisi kiva kuulla kun mies on ulkomaalainen. Isomman sisaruksen nimi on Benjamin. Ei tartte alkaa B-kirjaimella.

Vierailija
13.12.2016

Kumpi nimistä olisi kivempi, Edvin vai Alvar? Halutaan lasten nimien olevan suht kansainvälisiä mutta suomalaisille tuttuja.. Eikä mitään tosi yleistä nimeä, näistä Alvar tuntuu olevan nyt nousussa.

Vierailija
30.12.2016

1920-30-luvulla suosiossa olleet Ainot, Saimit, Veikot ja Toivot ovat jo nousseet uudelleen suosioon. Keksittekö kivoja nimiä 40-luvun suosikeista?

Vielä ei varmaan ole suurten ikäluokkien nimien, kuten Markun tai Riitan aika...

Vierailija
6.1.

kaksosille tulee siis nimet Saku ja Silja ja toiseksi nimeksi mielellään A-kirjaimella alkavia nimiä, voi olla toki muillakin kirjaimilla alkavia nimiä.

ei trolleja kiitos :)

Vierailija
11.1.

Uutisissa näkyvä Piia Pasanen näyttää olevan raskaana... Onkohan näin? Vaate on ainakin löysä. Jos on, niin onnea koko perheelle!

Vierailija
9.1.

Kulli on erektiossa kärjestä paljon ohuempi kuin juuresta ja näyttää näin aika kauhealle niin kuin olisi joku porkkana. Häpeän tätä niin että en uskalla oikein tapailla tyttöjäkään. En tiedä riittääkö sen koko tyydyttämään heitä ja pitävätkö tuon muotoista jotenkin turn-offina.

Vierailija
7.1.

Hassua että antamalla ihan tavalliset perinteiset suomalaiset nimet lapsilleni, on lasteni nimet omaan ikäluokkaansa suhteutettuna ihan kymmenen vuoden syklissä harvinaiset ja eksoottiset nimet.

13.2.2007

Meidän pieni prinsessamme sai nimekseen Minea =) Nimi on saanut osakseen suuren suurta ihmetystä. Vain muutama ihminen on nimeä kehunut. Yleensä nimen saa kahteen tai kolmeen kertaan kertoa sitä kysyttäessä. Ei siis ole ollenkaan tuttu nimi ihmisille.

22.6.2012

Heips. Nyt on totaali-black out aivoissa, tytölle täytyisi keksiä nimi. Pidämme erikoisemmista, ei kuitenkaan vierasperäisistä/ääkkösiä tms sisältävistä, pehmeistä nimistä. Enni oli vahva suosikki, mutta perskules serkku antoi sen omalle tytölleen.

Vierailija
4.1.

Mutta en saa. Enkä osaa sitä hakeakaan, keneltäkään. En osaa olla näyttävä enkä osaa kerjätäkään sitä (ylpeys ei anna periksi). Mutta salaa sisimmissäni toivon, että joku sanoisi jotain. Tai edes katsoisi minuun. Tämä on hirveää, ja ihan hirveän noloa aikuiselle ihmisille!

3.2.2008

Meillä on kaksoset nimeltään Patrick Nicolas Joakim ja Milana Vanita Pricilla. Nyt haetaan toista nimeä kolmannelle lapselle. Etunimi olisi Isabella ja viimeinen nimi Madalina. Minun mielestä nimi jossa esiintyy r kirjain sopii hyvin keskelle mutta muitakin saa ehdotella!

15.11.2005

Esim. Jani-Petteri tai Anna-Maija?Kertokaa miksi lapsenne nimi kirjoitetaan väliviivalla?Älkää loukkaantuko, mutta kun minusta tuo väliviiva vaan aiheuttaa epäselvyyksiä.

Aina saa mainita, että nimeni on sitten väliviivalla.