Tervetuloa keskustelemaan!

Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

Vierailija
Eilen 10:19

Alvarin( Alvar kirjoitusasuna) pikkusiskolle nimiehdotuksia? mielellään A tai muu vokaali alkuisia.

18.7.2006

Kyselin jonkin aikaa sitten tytöllemme nimiehdotuksia ja luultavasti hänestä on tulossa Iisa. Miehelle en ole vielä päätöstäni sanonut, mutta hän on sanonut että minä saan päättää, kun kuulemma paremmin osaan. Tietenkin pitää hyväksyttää nimi miehelläkin!

Vierailija
13.5.

Moikka! Meillä on ollut pieni nimiongelma koskien juuri syntyneen tytön nimeä. Olemme molemmat kaksikielisiä suomenruotsalaisia, joten lapsesta tulee tietenkin myös kaksikielinen. Yksi nimi, joka nyt on ollut mielessä on Evelyn/Evelin. Mitä mieltä olette tästä nimestä?

Vierailija
21.3.

Saran ja Oonan pikkusiskolle ja Ronjan kaksois -siskolle nimi nopeesti, kiitos kaikille ehdotuksista jo valmiiksi

Vierailija
14.5.

Elikkä tilanne olisi se, että meille olisi tulossa poika vauva ja pidämme kovasti Eemil nimestä. Oikeastaan ainoa joka on kolahtanut molempiin mikä olisi oikeasti mieleen. Ainoa mitä pohdimme on, että onko Eemil ja Eliel liian samankaltaisia nimiä? Serkun lapsen nimi siis Eliel.

Vierailija
Ti 13:18

hei ehdotelkaas hyviä yhdistelmiä (ensimmäinen nimi, toinen nimi) seuraavista nimistä : Helmiina,Lempi,Hilda,Isla,Aava, Loviisa,Helmi ja Lyydia. Mieluiten juuri kaksiosaisia mutta voi kolmeakin nimeä ehdottaa jos keksii hyvän ja muitakin nimiä saa ehdotella :).

Vierailija
15.5.

Etsinnässä toinen nimi Isla Evelian pikkusiskolle. Etunimeksi ollaan mietitty Sagaa, tosin myös Seela, Aini, Elle ja Alva ovat vaihtoehtoina etunimeksi.

Mikä näistä nimistä kolahtaa teihin eniten? Ja ehdotelkaa ihmeessä jos tulee mieleen etunimeen sopiva toinen nimi! :)

- J

22.6.2012

Heips. Nyt on totaali-black out aivoissa, tytölle täytyisi keksiä nimi. Pidämme erikoisemmista, ei kuitenkaan vierasperäisistä/ääkkösiä tms sisältävistä, pehmeistä nimistä. Enni oli vahva suosikki, mutta perskules serkku antoi sen omalle tytölleen.

Vierailija
10.5.

kerkeskö kukaan nähä Niko Nousiaisen snapchat mokaa tänään??😂😂😂 Poisti heti vissiin kun huomasi erehtyneensä laittamaan sen mystoryyn.

Vierailija
8.5.

Hyvä, että täällä on tuotu aihe jo esille. Itse sain myös Florydayn tilauksesta DHL:ltä viestin, että 24,80 palvelumaksu ja 24%alv lisä kumpaankin tuotteeseen. MINUN NYT 110 EURON TILAUS ON NOUSSUT 200E!!

Vierailija
17.4.

Synnytin noin viikko sitten identtiset kaksoset nyt pitäis pohtia nimiä ja ollaan mietitty että haluttaisiin saman tapaiset nimet. Vanhin tytär 12V ehdotti Lisa ja Lena (jotain musical.ly julkkiksia) mutta ei haluttu Lisa&Lena jotain vastaavaa toivottavasti tulee ehdotuksia!

Vierailija
30.4.

Eli Lenni on saamassa siskon tai veljen. Haluaisimme L -alkuisen nimen myös sisarukselle, mutta lyö ihan tyhjää. Ehdotuksia otetaan vastaan. Kriteerinä on, että ei ihan joka toinen olisi saman niminen.

Vierailija
4.5.

Asumme vahvasti kaksikielisellä alueella länsirannikolla. Jos lapselle annetaan etunimeksi Niclas ja sukunimi on suomenkielinen, tullaanko hänet teidän mielestänne mieltämään taustaltaan ruotsinkieliseksi, suomenkieliseksi vai kaksikieliseksi?

23.4.

Olen lukenut kyseisen kirjan viimeksi lapsena enkä saa millään päähän kirjan nimeä, kirjoittajaa enkä edes kirjan henkilöiden nimiä. Auttakaa minua löytämään etsimäni kirja!!

Vierailija
20.3.

Mitä ehdottaisitte?
Olen yrittänyt miettiä K:lla alkavaa nimeä, muttei ole löytynyt sopivaa. Muutkin alkukirjaimet siis käyvät, mutta jotenkin nimen pitäisi sopia joukkoon. Luontonimet ja vanhat suomalaiset nimet miellyttävät.