Tervetuloa keskustelemaan!

Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

Vierailija
Eilen 21:17

Kaksostyttöjen ristiäisiin on aikaa enää pari viikkoa, ja vaikka tyttöjen etunimet on päätetty jo odotusaikana, toisia nimiä ei olla keksitty heille.

3.8.2006

Mitä tuo mieleen? Onko selkeästi pojan nimi? En todellakaan halua, että vieraat joutuvat nimen kuullessaan kysymään lapsen sukupuolta. Kiitos mielipiteistä =)

Vierailija
Ti 21:14

Onko teidän mielestänne Sirius tytön vai pojan nimi?

Emme tiiä kumpaa sukupuolta on tuleva sisarus
Konsta Antton Otavalle ja
Oskari Eino Orionille.

Kuopuksen etunimi voisi olla Sanna, Sonja, Noora, Ronja, Anssi, Asko, Sampo... Eli A,N, S, O miellyttää korvaa.

Vierailija
La 10:23

nimeni on emma ja haluisin esikois tytölleni nimeksi amerikkalaisen nimen. kerron nimeni koska jos saisitte nimestäni jotain ideaa. kolmas nimi on valittu mutta toista ei. että jos voisitte ehdotella ensimmäistä ja toistanimeä. kiitos etukäteen kaikkille ehdottajille.

Vierailija
Ti 20:51

Saran ja Oonan pikkusiskolle ja Ronjan kaksois -siskolle nimi nopeesti, kiitos kaikille ehdotuksista jo valmiiksi

Vierailija
To 20:46

Meille on kesällä syntymässä kolmas lapsi joka on tyttö. Mikään nimi vain ei ole kolahtanut tarpeeksi ja toivoisinkin josko teillä olisi antaa kivoja nimiehdotuksia :)

Vierailija
19.3.

Meidän esikoispoikamme nimi on Noel ja toista poikaa odotamme. Pähkäilemme jo kovasti nimeä tulokkaalle. Mikä nimi sopisi Noel-pojan pikkuveljelle? Ehdotuksia otetaan vastaan. Kiitos jo etukäteen!

Vierailija
20.3.

Mitä ehdottaisitte?
Olen yrittänyt miettiä K:lla alkavaa nimeä, muttei ole löytynyt sopivaa. Muutkin alkukirjaimet siis käyvät, mutta jotenkin nimen pitäisi sopia joukkoon. Luontonimet ja vanhat suomalaiset nimet miellyttävät.

13.10.2006

haluaisin tietää paljonko löytyy henkilöitä joiden kutsumanimi on Tiitu....jos tiedätte niin kertokaa..kiinnostaa!VRK antaa tiedon että 94 kpl on kaikkiaan annettu nimeä,mutta kutsumanimeksi....Vierailija
12.2.

Mikä on sinun mielstäsi kaikista kaunein nimi, jonka antaisit lapselle?
sellainen, joka on suomalainen ja helppo lausua. Tytön ja pojan?

Vierailija
19.3.

Rasistiset kommentit voi nyt jättää pois ja vastata kysymykseen, onko Teheran hyvä nimi pojalle? Isänsä haluaisi sen, mutta mielestäni se ei sovi suomalaiseen sukunimeen.

Vierailija
12.3.

Meillä on kaksostytöt Ada Emilia ja Enni Amanda. Heille syntyi pikkuveli pari viikkoa sitten, ja nyt on ongelmana hänelle tuleva nimi. Toisen nimen olemme päättäneet, Oliver. Mutta mikä etunimeksi? Nyt saa ehdottaa, saatte vapaat kädet! :) -EMMA

Vierailija
4.3.

Hei! Meille on tulossa tyttö ja olemme alkaneet pohtia mikä hänen nimekseen tulisi.Olen ihastunut nimeen Linnea.Mitä olette mieltä tuosta nimestä? Entä mikä sopisi Linnealle toiseksi ja kolmanneksi nimeksi?

Vierailija
17.3.

Huomasin tossa vuodelta 2006 pientä keskustelua harvinaisista etunimistä. Itsellä etunimi joita ainakin Suomessa 5769 kpl ja sukunimi joita maailmassa 869. Yhdistettynä ko. etunimi ja ko. sukunimi, niin olenkin ainut koko maailmassa kyseisen nimen omaava ihminen.

Vierailija
17.3.

Eli otsikossa kysymys. Galluppia. Pitäis pian päättää.Yyllä vai iillä. Jeremy olisi tyylikkäämpi, mutta emme halua että niin lausuttaisiin. Jeremy toimisi kuitenkin ulkomailla paremmin.

Vierailija
14.3.

Haluaisin vaihtaa nimeni. Äitini sanoi, että jos keksin kivan nimen niin voidaan vaihtaa. Ja olisiko järkeä vaihtaa nimeä juuri ennen yläastetta?