Tervetuloa keskustelemaan!

Tällä palstalle keskustellaan lasten nimistä. Kysy, ehdota ja kommentoi!

02:41

Olen lukenut kyseisen kirjan viimeksi lapsena enkä saa millään päähän kirjan nimeä, kirjoittajaa enkä edes kirjan henkilöiden nimiä. Auttakaa minua löytämään etsimäni kirja!!

Vierailija
12.4.

Aioimme antaa pikkuneidillemme nimen Aili. Toinen nimi vielä mietinnässä.. Ehdotuksia, kiitos!

Vierailija
20.3.

Mitä ehdottaisitte?
Olen yrittänyt miettiä K:lla alkavaa nimeä, muttei ole löytynyt sopivaa. Muutkin alkukirjaimet siis käyvät, mutta jotenkin nimen pitäisi sopia joukkoon. Luontonimet ja vanhat suomalaiset nimet miellyttävät.

Vierailija
Ma 11:32

Synnytin noin viikko sitten identtiset kaksoset nyt pitäis pohtia nimiä ja ollaan mietitty että haluttaisiin saman tapaiset nimet. Vanhin tytär 12V ehdotti Lisa ja Lena (jotain musical.ly julkkiksia) mutta ei haluttu Lisa&Lena jotain vastaavaa toivottavasti tulee ehdotuksia!

Vierailija
7.2.

eli heipsan, olen saannu kuudennen tyttö lapsen, ja nimestä ei ole tietoakaan. Haluaisin että nimi on ihan suomalainen, kuin muillakin tytöillä on. kauniit tyttöjen nimet alkaa pikku loppumaan joten auttakaa !!

Vierailija
15.4.

Meille on syntynyt tyttövauva noin kolme viikkoa sitten. Mikä nimeks?????

Vierailija
21.3.

Saran ja Oonan pikkusiskolle ja Ronjan kaksois -siskolle nimi nopeesti, kiitos kaikille ehdotuksista jo valmiiksi

Vierailija
15.4.

vanhempien lasten nimi on madison ja ashley, joten samaan kategoriaan kuuluvia nimiä, please. toista ja kolmatta nimeä saa ehdotella. kiitoosss kaikille jo valmiiks 😘

12.5.2006

Olisiko ideoita ja mielipiteitä nimeksi Aavan siskolle tai veljelle? Mielellään lyhyt nimi, jossa mahdollisesti pitkä vokaali, ei kuitenkaan välttämättä. Itse olemme miettineet seuraavia:Iida

Iiris

Liina

Veera

Hilla

Vierailija
6.4.

Ois hakusessa siis nimi, jossa on neljä kirjainta ja yhden niistä pitäisi olla r. Nimen ei kuitenkaan tarvitse alkaa r:llä ja erikoisetkin nimet käyvät. Urhot ja yrjöt saa kuitenkin jättää pois :D

Tyylillä Lari, Jeri, Miro, Rami...

Vierailija
19.3.

Meidän esikoispoikamme nimi on Noel ja toista poikaa odotamme. Pähkäilemme jo kovasti nimeä tulokkaalle. Mikä nimi sopisi Noel-pojan pikkuveljelle? Ehdotuksia otetaan vastaan. Kiitos jo etukäteen!

Vierailija
8.4.

Avioero tuli ja omat lapset ovat aikuisia. Itselleen voi tietysti ottaa sukunimen ylempää sukupuusta, mutta entä alempaa? Saako ottaa itselleen esimerkiksi oman tyttärensä sukunimen?

Vierailija
30.3.

Keekki ei osaa laulaa!! Sen ei kannata hoilaa
Laulas suihkussa!!