Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tein ihan sikahyvää pastavuokaa

Vierailija
17.05.2015 |

Paistoin jauhelihan ja lisäsin tomaattimurskaa + mausteet, keitin pennepastaa, ainekset uunivuokaan ja juusto päälle kunnes ruskistunut. Nam! Helppoa vaihtelua tavalliseen jauhelihakastikkeeseen.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
17.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olipa omaperäistä.... T. n. 20 vuotta jo tuota tehnyt.

Vierailija
2/5 |
17.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.05.2015 klo 19:14"]Olipa omaperäistä.... T. n. 20 vuotta jo tuota tehnyt.
[/quote]

Paitsi vähän paremmin. Sipuli, valkosipuli, kerma, juusto, basilika

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
17.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perus AV, valitusta siitä miten minä tein jo kultaisella 80-luvulla ja basilikaakin käytin!

Vierailija
4/5 |
17.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tortillavuoka on ihanaa ja vielä helpompi tehdä.

Vierailija
5/5 |
17.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, reseptin omaperäisyys olikin tässä se pointti. :D Ilahduin vaan kun olikin yllättävän hyvää kun en ollut ennen tehnyt. Vähän kuin yhdistäisi lasagnen ja spagetti bolognesen! Ap.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kuusi