Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Olut ruokajuomana (ravintoloissa syödessä)

Vierailija
23.03.2015 |

Voisiko joku ystävällinen kertoa millaisten ruokien kanssa on soveliaampaa ja "oikeaoppisempaa" tilata ruokajuomaksi olutta, kuin esim. skumppaa tai viiniä?

Haluaisin noudattaa jonkinlaista etikettiä työlounailla ja virallisemmissa tilaisuuksissa, vaikka muuten aika vapaamielinen olenkin.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. raskaampien liharuokien kanssa voi ihan hyvin juoda olutta, toisaalta niiden kanssa menee yleensä myös punkku. Ihan oman maun mukaan.

2/5 |
23.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustettujen, tulisten aasialaisruokien kanssa ehdottomasti joku kevyt lager eikä viiniä.

Äyriäiset, merenelävät ja rasvainen kalakin viihtyy oluen kanssa, varsinkin stout ja alet. Eli jos tilaat ostereita, simpukoita tai rapuja, niin juomaksi olut.

henkilökohtainen mieltymykseni on lisäksi sellainen, että jos aterialla on uppopaistettuja perunoita, ranskiksia, lohkoperunoita tms. ja porsaanlihaa, niin tilaan mieluummin tumman oluen kuin punkun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
23.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En anna paskaakaan teidän säännöistä.

4/5 |
23.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisään vielä: grillatut ja savustetut lihat sopii paremmin oluen kanssa syötäväksi.

Vierailija
5/5 |
23.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös jokainen tilaa ravintolassa ruokansakin sen perusteella, mistä itse pitää? Miten juoma olisi eri asia?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan neljä