Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pitääkö se sushipala tunkea kokonaisena suuhun?

Vierailija
04.01.2015 |

Ongelma: Minusta sushipalat ovat aina liian isoja haukattavaksi kokonaisena. Miten ne pitäisi oikeaoppisesti syödä? Vaikea kuvitella että sirot japanilaiset pystyvät syömään ne kokonaisina. Yritän aina ravintolassa nolosti pilkkoa niitä niillä tikuilla. On vaikeaa! Kotona syön vapautuneesti sormin.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarkoitus olisi syödä kokonaan, mutta kyllä jostain maki sushista yleensä pystyy haukkaamaan puolet.

Vierailija
2/8 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sushit ovat sormiruokaa, kyllä niitä ravintolassakin pitäisi voida sormin haukkailla :D ja kyllähän sen voi haukata puoliksi, jos saa vain pysymään koossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos et puikkoja osaa käyttää niin sormilla vaan. Helposti saa puolet haukattua.

Vierailija
4/8 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota puikoilla silleen alle puolesta välistä ja nakerra reilusti sushi puoliksi. Kivemman näköistä kuin suunpielistä pursuileva riisikalamössö :P

Vierailija
5/8 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, sormin saa syödä ja kokonaisena haukataan ellei mene sovinnolla katki hampaissa. Niin japanilaisetkin mussuttaa sitä isoa palaa posket pullollaan. He eivät sievistele pikku palojen kanssa niinkuin meillä on tapana. Kulttuurieroja nääs.

Vierailija
6/8 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanko oikeasti voi hienommassakin ravintolassa syödä sormin? Kävisihän se mulle. Kokonaisena en saa kuin niitä kurkku- tai retiisisusheja suuhuni. Muut haukkaan puoliksi, mutta aina nori ei katkea siististi, ja sitten koko sushi leviää...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä syön haarukalla ja veitsellä :) ihan sama mitä muut ajattelevat. Palat puoliksi vaan.

Vierailija
8/8 |
04.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sushipala syödään aina kerralla, sitä ei lähdetä puolittamaan. Palan voi syödä sorminkin, ihan minkätasoisessa ravintolassa vaan.

Palaa kastetaan soijaan kalapuoli tms. edellä ja ihan vähän vaan, ei ole tapana uittaa koko palaa. Tarkoitus olisi ettei sinne soijakuppiin jää lillumaan riisiä..

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä yhdeksän