Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Edullinen, mutta hieman arjesta poikkeava pääsiäismenuu?

Vierailija
13.04.2014 |

Ihan omalle porukalle 1+2, ei ole tulossa vieraita. Pieni on budjetti..

Mitä teillä laitetaan? :)

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Risottoa ja kanaa

Vierailija
2/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broileri on ihan edullista ruokaa, mites koipi-reidet ja riisi? Paista koipia miedommassa lämmössä pidempään kuin mitä pakkauksessa sanotaan niin tulee parempia. 

 

Nyhtöpossua laitan meidän sakille, possun niskaa tai kassleria saa jopa 4,99€/kg, siitä saa pienelle porukalle montakin kertaa syödäkseen. Lisäksi salaattia ja perunaa jossain muodossa. 

 

Sit me tehdään pizzaa, mulla on pakasteessa ja säilykkeissä vaikka mitä.. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meilä on usein koipireisiä, tosin perkaan ne aina ja teen kastikkeen, tämä meillä aina kelpaakin hyvin. Pakkasessa olisi broilerisuikaleita 2 pakettia, jospa tekisi niistä kastikkeen, lisäksi kesäkurpitsaa ja paprikaa väriä tuomaan.. Jälkkäriksi varmaan persikkarahkaa.. t. ap

Vierailija
4/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jälkkäriksi mämmiä ja appelsiinirahkaa. Pääruuan lisäkkeiksi kananmunapuolikkaita salaattipedillä. Jos on rahaa, laita munien päälle majoneesia ja katkarapuja. Leivo sitruunamuffinseita, kuorruta ja koristele pääsiäisrakeilla.

Vierailija
5/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Munathan kuuluvat pääsiäiseen, joten alkuruuaksi esim. paholaisen munia. Toisena pääsiäispäivänä voi syödä vaikka italialaistyylistä munakasta (frittataa).

 

 

Vierailija
6/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lampaan halvoista soppalihoista tai muista luisista paloista (esim. lapa) saat marinoimalla ja pitkään hauduttamalla herkullista pataa. Kun pata on valmis voit irrottaa lihat luista vaikka lusikalla, niin pehmeää se on. Siis ennenkuin nostat ruoan pöytään. 

Marinadiin voit laittaa vaikka pestyn (tai kuoritun), pikotun sitruunan, valkoviinietikkaa, vähän vettä, reippaasti mustapippuria ja suolaa. HUOM! siis ei öljyä, ei mitään makeaa. Hauduttele paprikan, valkosipulin, kaltattujen tomaattien kanssa. Lisää lopuksi mukaan mustia oliiveja. Tarjoa riisin, perunoiden tai pastan kanssa. 

Tai tee kunnon vanhanaikainen kanaviillokki. Se on nykyään juhlaruokaa. Strömsössä tehtiin tänään tosi luksus-viillokki. Resepti oli kertakatsomalla monimutkainen, mutta katso Areenasta, josko saisit inspiksen. :)

Pihvit naudan jauhelihasta, kastikkeeseen kermaa, valkosipulia ja yrttejä, uuniperunat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos hyvistä vinkeistä! Varmaan yhtenä päivistä syödään jauhelihapihvejä ja täytyykin nuo kananmunanpuolikkaat muistaa tehdä. ap

Vierailija
8/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Seiska jatkaa:

Ota talteen sipulinkuoria ja keitä vaikka aamiaiskananmunat sipulinkuorivedessä, tulee kauniin, syvän okran värisiä. 

Kysy lihatiskiltä myös halvempaa, luista karitsaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen rosmariinikanaa ja riisiä.

 

Osta pakastekana, anna sulaa hyvin ja täytä se rosmariinin oksilla, valkosipulilla ja ripauta vuokaan kera voin ja valkoviinin. Osta sellainen pullo, josta voitte juoda samalla ateriaviinin. Ruokaan riittää hyvin pari desiä, loput voitte juoda.

 

Tehtiin tämä joskus ja lisäksi vielä kasviksia.

 

Jälkiruoaksi teet tietenkin suklaakakkua tai jotain ihanaa sitrushedelmistä.

Vierailija
10/10 |
13.04.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täytyykin käydä kauppahallissa kysymässä jotain edullista lihaa josta saisi uunissa hauduttamalla mureaa. ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän viisi