Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saada sika-nauta-jauhelihasta siedettävää?

Vierailija
12.01.2014 |

Enää ei saa alle neljän euron pelkkää naudan jauhelihaa. Parempi jauheliha ja paistijauheliha on sitten vielä kalliimpaa. Pakko siirtyä sika-nautaan,mutta miten siitä saa edes siedettävän makuista? Huomaako esim.kastikkeessa tai lihapullissa mitä jauhelihaa siinä on käyttänyt?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
12.01.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistamalla ja maustamalla suolalla

 

sika on kyllä parempaa kuin nauta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kaksi