Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lättytaikina vissyveteen, kysymys.

Vierailija
17.07.2013 |

korvataanko vissyllä suoraan vaan maito, ja muut ainekset pysyy samoina/samassa suhteessa? ( munat, jauhot..)

 

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvitse vissyn lisäksi jauhoja tai munia, pikkusen suolaa ja pannulle. Muista rasva, ettei pala vissyt pohjaan.

(Ne ei ole lättyjä, jos vissytaikinasta paistetaan)

Vierailija
2/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin minä olen tehnyt. Joskus olen laittanut puolet maitoa ja puolet vichyä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitähän se kakkonen siinä sekoilee? 

Vierailija
4/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on kreppejä, kakkonen ei sekoile.

Vierailija
5/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi korvata suoraan maidon tai osan maidosta. Leipoessa ylipäätään eri nesteillä lotratessa ohjetta ei tarvitse muuttaa niin kauan kun nesteen (oli se sitten vettä, mehua, maitoa, vichyä tai näiden sekoitus) kokonaismäärämäärä pysyy samana.

Vierailija
6/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuota noin kakkonen, kai nyt lättyihin jauhoja edes tarvitaan..?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.07.2013 klo 12:09"]

Ei tarvitse vissyn lisäksi jauhoja tai munia, pikkusen suolaa ja pannulle. Muista rasva, ettei pala vissyt pohjaan.

(Ne ei ole lättyjä, jos vissytaikinasta paistetaan)

[/quote]

Vissyä ja suolaa, sitä paistetaan? Epäilen.. Tuskin kovin hyvin pysyy kasassa.. :D

Ja kyllä niitä lättyjäkin tehdään vissyyn, itse ainakin teen aina niin, ja hyvällä omalla tunnolla sanon niitä lätyiksi :d

Mutta ap vois kattoa netistä ohjeita, niissähän näkyy ihan selvällä suomekielellä, että mitä laitetaan minkäki verran, että ei tarvi täällä esittää uusavutonta..

 

 

Vierailija
8/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerman jos korvaa vedellä, niin määrä voi olla hieman pienempi ja rasvaa kannattaa vähän lisätä, jos sitä ei reseptissä muutoin ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="17.07.2013 klo 12:20"]

[quote author="Vierailija" time="17.07.2013 klo 12:09"]

Ei tarvitse vissyn lisäksi jauhoja tai munia, pikkusen suolaa ja pannulle. Muista rasva, ettei pala vissyt pohjaan.

(Ne ei ole lättyjä, jos vissytaikinasta paistetaan)

[/quote]

Vissyä ja suolaa, sitä paistetaan? Epäilen.. Tuskin kovin hyvin pysyy kasassa.. :D

Ja kyllä niitä lättyjäkin tehdään vissyyn, itse ainakin teen aina niin, ja hyvällä omalla tunnolla sanon niitä lätyiksi :d

Mutta ap vois kattoa netistä ohjeita, niissähän näkyy ihan selvällä suomekielellä, että mitä laitetaan minkäki verran, että ei tarvi täällä esittää uusavutonta..

 

 

[/quote]

Kyllähän sitä voi kutsua vaikka kissaa koiraksi, ei ole synti, mutta ei se silti ole koira.

Peesi kuitenkin netin käytölle.

Vierailija
10/10 |
17.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap kiittää, ja kysyi täältä koska kaipasi kokemuksen syvää rintaääntä.

anteeksi että häiritsin, menen kaatamaan tuhkaa päälleni.

 

Son moro! Meillä syödään tänään lättyjä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi kolme