Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Auttakaa tekemään kastike reisikoivista!

Vierailija
30.07.2012 |

broilerin reisikoivista kastiketta pitäisi tehdä.. ideoita? En ole ikinä tehnyt mitään kanakastiketta.. Itse tykkään viillokista (en ole sitäkään ikinä kyllä tehnyt), mies taa ei niin välitä siitä. Olisiko ideoita johonkin "tuunattuun" viillokkiin? Reisikoivet on jo keitetty ja "perattu". Kiitos vinkeistä!

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
30.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pistä kattilaan rasvaa ja currya ja freesaa lisää vettä+kanaliemikuutio(ta) kiehauta, suurusta Maizena maissitärkkelyksellä/vaalealla kastikesuuruksella/vehnäjauholla



lisää kypsät broilerinlihat ja kiehauta



lopuksi paranna kermalla kermalla



tarkista maku lisää suolaa tarvittaessa ja mustapippuria myllystä

Vierailija
2/3 |
30.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ostat maustetun creme fraichen ja heität kananpalpjen sekaan.



Riisin kanssa teen usein tällaista: reilusti currya, sipulia ja valkosipulia freesataan öljyssä, paistellaan kananpalat, lisätään yksi tai kaksi tomaattia silputtuna ihan pieneksi, purkki kermaa, maustetaan. (suola, mustapippuri nyt ainakin). Lisätään kirpakka omena paloiteltuna ja lämmitetään vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
30.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

freesaa vähän juureksia mitä sattuu olemaan, vähintään sipulia (siinä koulun aikanaan syöttämässä kanaviillokissa vihanneksia ei ollut, mutta tule parempaa kun laittaa) ja hauduta sitten sekä niitä että kananpaloja puolisen tuntia liemessä, jossa on kaksi osaa vettä (tai jos sulla on, kanalientä) ja yksi osa valkoviiniä ja mausteita (Valkopippuria, muskottia, lipstikkaa, rosmariinia, persiljaa, timjamia). Ja suolaa. Jos kanat ei olisi olleet valmiiksi kypsiä, olisi haudutusaikaa kannattanut pidentää tuntiin.



Kun kanat ovat hautuneet pehmeiksi, suurusta liemi vatkaamalla sekaan pari kananmunan keltuaista ja purkki kuohukermaa sekoitettuna. Anna pulpahtaa, mutta älä keitä enää.



Tarjoa riisin tai ohran ja mustaherukkahyytelön kanssa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi kuusi