Lue keskustelun säännöt.
90-luku "vähärasvainen", 2000-luku "vähäsokerinen", 2010-luku...?
05.11.2011 |
Karppaukselle pisteet siitä, että ihmisiltä putoaa paino, mutta kuinka terveellistä se oikeasti on?
1990-2000 -luvulla meille lihoville tarjoiltiin "vähärasvaisia" tuotteita. Saimme kaupanpäälliseksi nivelongelmia, kuivaa ja hilseilevää ihoa, kutinaa ja allergisia oireita lisäaineista.
2000-2010 -luvulla meille tuputetaan karppausruokaa, "vähäsokerista" ruokaa. Koska olemme edelleen lihavia. :)
Onkohan 2020-luvlla "vähäproteiinista" ruokaa tukeville? :)
...kaikkea se ihminen keksiikin, että voisi olla laiha. Eikö kannattaisi vaan lähteä "ylös-ulos-ja-lenkille", jos alkaa syödä enemmän kuin kuluttaa?
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla