Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

90-luku "vähärasvainen", 2000-luku "vähäsokerinen", 2010-luku...?

Vierailija
05.11.2011 |

Karppaukselle pisteet siitä, että ihmisiltä putoaa paino, mutta kuinka terveellistä se oikeasti on?



1990-2000 -luvulla meille lihoville tarjoiltiin "vähärasvaisia" tuotteita. Saimme kaupanpäälliseksi nivelongelmia, kuivaa ja hilseilevää ihoa, kutinaa ja allergisia oireita lisäaineista.



2000-2010 -luvulla meille tuputetaan karppausruokaa, "vähäsokerista" ruokaa. Koska olemme edelleen lihavia. :)



Onkohan 2020-luvlla "vähäproteiinista" ruokaa tukeville? :)





...kaikkea se ihminen keksiikin, että voisi olla laiha. Eikö kannattaisi vaan lähteä "ylös-ulos-ja-lenkille", jos alkaa syödä enemmän kuin kuluttaa?



Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan viisi