Onko ravintolakokkeja linjoilla?
Tehdäänkö annokset pakasteista vai kokataanko ne tosiaan sinä aikana kun asiakas odottaa?
Kommentit (4)
eihän sitä voi hauduttaa tuntikausia, tuleeko se pakkasesta? Pannaanko se mikroon? Mites pastan kastikkeet?
saattaa hyvinkin olla pitkään haudutettua jos menee buffasta ja miksei muutenkin. Ravintolan carte annokset on usein sellaisia jotka pyritään misaileen elikkä esivalmistelemaan mahdollisimman pitkälle ja näin kaikki ainekset on valmiina ja niistä sitten kasataan annos. Esimerkiksi pippuripihvi ja ranskalaiset: otetaan pihviin väri ja pistetään uuniin loppukypsennykseen, laitetaan ranut frittiin, paistetaan vihannekset, otetaan pihvi uunista ja kootaan annos lautaselle. Helppoa
että niitä monesti pidetään vesihauteessa jossa ne pysyy kuumina ja on helppoja käyttää. 4
ja annoksesta.
Esim ranskalaiset tulee pakkasesta, mutta pihvi on ihan kylmässä.
Osa on sulatettuja pakasteita, esim. seisovan pöydän vihannessekoutus.