Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko ravintolakokkeja linjoilla?

Vierailija
14.10.2011 |

Tehdäänkö annokset pakasteista vai kokataanko ne tosiaan sinä aikana kun asiakas odottaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
14.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja annoksesta.

Esim ranskalaiset tulee pakkasesta, mutta pihvi on ihan kylmässä.

Osa on sulatettuja pakasteita, esim. seisovan pöydän vihannessekoutus.

Vierailija
2/4 |
14.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

eihän sitä voi hauduttaa tuntikausia, tuleeko se pakkasesta? Pannaanko se mikroon? Mites pastan kastikkeet?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
14.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

saattaa hyvinkin olla pitkään haudutettua jos menee buffasta ja miksei muutenkin. Ravintolan carte annokset on usein sellaisia jotka pyritään misaileen elikkä esivalmistelemaan mahdollisimman pitkälle ja näin kaikki ainekset on valmiina ja niistä sitten kasataan annos. Esimerkiksi pippuripihvi ja ranskalaiset: otetaan pihviin väri ja pistetään uuniin loppukypsennykseen, laitetaan ranut frittiin, paistetaan vihannekset, otetaan pihvi uunista ja kootaan annos lautaselle. Helppoa

Vierailija
4/4 |
14.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että niitä monesti pidetään vesihauteessa jossa ne pysyy kuumina ja on helppoja käyttää. 4