Graavilohesta tuli liian suolaista. Onko pelastettavissa?
Tein ekaa kertaa graavilohta ja laitoin vissiin liikaa suolaa, kun pelotti, että se jää raa'aksi. Pyyhin siitä ylimääräiset suolat ja se maistuu silti lähinnä suolalta. Voiko sille vielä tehdä jotain?
Kommentit (10)
Liotat vedessä niin suola lähtee pois.
Ei ole pilalla. Laita kylmään veteen liukenemaan vaikka pariksi tunniksi.
Otat reippaasti Vodkaa kyytipojaksi, ei haittaa suolaisuus.
Laita se paistopussiin ja kiinnitä paistopussin avoin pää imurin letkun ympärille. Suola kähtee ilman mukana muutamassa minuutissa. Aikaa säätämällä saat eri määrän suolaa poistettus.
Kokkien Kikka.
Mieluummin tequilaa, silloinhan suola kuuluu asiaan.
No ihan kokonaista lohifilettä ei jaksa syödä ns. suolakalana. Tietysti siitä voi leikata pieniä ohuita paloja vaikkapa juuri snapsin seuraksi.
Ja loput liukenemaan kylmään veteen.
Sen pitääkin maistua suolalle