Ostin voileipätaikinaa, onko joku tehnyt baklavaa?
Onko helppo homma? Pitää vissiin kaulita aika ohueksi?
Kommentit (23)
Vierailija kirjoitti:
mitä on voileipätaikina?
Siitä voi tehdä esim baklavaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
mitä on voileipätaikina?
Siitä voi tehdä esim baklavaa.
En ole ikinä kuullutkaan voileipätaikinasta.-leipuri
Luepa mitä paketin päällä lukee ja kerro se meille.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
mitä on voileipätaikina?
Siitä voi tehdä esim baklavaa.
En ole ikinä kuullutkaan voileipätaikinasta.-leipuri
No mistä luulet että voileivät tulee? Puusta?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
mitä on voileipätaikina?
Siitä voi tehdä esim baklavaa.
En ole ikinä kuullutkaan voileipätaikinasta.-leipuri
Tuo paistetaan, tulee leipä. Siitä tehdään voileipiä.
https://www.s-kaupat.fi/tuote/vaasan-italian-leipataikina-600g540g-paka…
Vierailija kirjoitti:
Luepa mitä paketin päällä lukee ja kerro se meille.
Baklava va voileipätaikinapaketin?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
mitä on voileipätaikina?
Siitä voi tehdä esim baklavaa.
LEIPÄTAIKINA.
Ei voileipätaikina.
Filotaikinaa. Se on kuin paperia.
Ei voi leipoa voileipätaikinasta baklavaa. Vai voiko? Voi voi.
Tulee uskomattoman hyvät baklavat. Voileipätaikinasta tekee esim Özmat Puhoksen ostarilla!
Tarkoitat voitaikinaa? Voitaikinaa = joulutorttutaikinaa on kaikkien kauppojen pakastekaapeissa. Helppoa, ovat valmiiksi levyjä. Voit sulattaa ja kauliakin, jos et halua valmislevyjä.
Vierailija kirjoitti:
mitä on voileipätaikina?
Veikkaisin, että ihan tavallista leipätaikinaa. Voi laitetaan leivälle sitten kun leipä on paistettu.
Voileipätaikinasta voit tehdä oman versiosi baklavasta.
Oikea taikina on filo. Kun sitä ei joka kaupasta löydy. Suomalaiset käyttävät voi tai lehtitaikinaa. Jotka ovat paksumpia ja lehtevämpiä, sekä maultaan erilaisia.
Koklaa voileipätaikina. Me voitas ens kerralla kokeilla vaik halvimmalla paahtoleivällä.
Yhden ainoan kerran tein sitä kotona ja nykyään olen sita mieltä että miten paljon se maksaakin kaupassa, on oikea hinta sille mitä se maksaa.
Ostat ekaksi tuhat kiloa kalliita raaka-aineita ja sitten on suunnilleen koko keittiö ja kaikki keittiötarvikkeet lattiasta kattoon voisulan ja sokeritahman peitossa. Palkkioksi se tasan 12 herkkupalaa jotka olis maksanut vähemmän kuin tarvikkeet valmiiksi ostettuna.
Baklavan pääraaka-aine on filotaikina
https://fi.wikipedia.org/wiki/Baklava