Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Pizzatietäjät!
25.09.2025 |
Mulla on toimiva pizzapohjaresepti ja teen sen yleensä jääkaappiin odottamaan n. vuorokausi ennen tarvetta.
Mutta nyt meille on tulossa lisää porukkaa pizzabakkanaaleihin.
Se määrä taikinaa ei mahdu millään jääkaappiin
Joskus aikaisemmin tein taikinan ämpäriin ja pidin peitettynä terassilla, mutta nyt kun on luvattu jopa +16 astetta, niin säilyykö taikina hyvänä silti?
Onko teillä kokemusta taikinan säilytyslämpötiloista?
Kommentit (2)
Reseptiä saa säädettyä kyllä. Jos se on lämpimämmässä, niin hiivan määrää voi vähentää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
En tiedä muuta, kun olen tehnyt vaan jääkaappiin 2 vrk ennen