Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko invertteri-mallin mikroaaltouuni hyvä ihmiselle joka leipoo ja kokkaa aktiivisesti?

Vierailija
13.07.2025 |

Kysymys otsikossa, eli olen ostamassa mikrouunia kotonaan päivittäin leipovalle ja kokkailevalle henkilölle. Luin mainoksesta että invertteriuuni on ainoa millä saa suklaata sulatettua ilman että se palaa karrelle. Suositelkaa merkkiä ja mallia.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
13.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

invertterimikron ero tavalliseen eroon on se että se nuketusteho oikeasti säätyy, eikä vain että katkotaan "on - off" tyylillä sitä nukettamista. 

Jos olisin uutta mikroa ostamassa, ostaisin ehdottomasti invertterimallin. 

 

Vierailija
2/5 |
13.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

invertterimikron ero tavalliseen eroon on se että se nuketusteho oikeasti säätyy, eikä vain että katkotaan "on - off" tyylillä sitä nukettamista. 

Jos olisin uutta mikroa ostamassa, ostaisin ehdottomasti invertterimallin. 

 

Kiitän tiedosta! Täällä oli jo ketju aiheesta, mutta se kyseinen malli oli kaupasta loppu. Korvaavaa invertteriuunia kyselin toisesta kaupasta, mutta oli sekin loppu. Yritän etsiä tuolle rouvalle korvaavaa ja tiedän että jossain työvaiheessa sulattelee suklaata mikrouunissa. Panasoniceja on ja sellaisen taidan hommata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
13.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Napsauttamalla linkkiä https://temu.to/m/ue7jay51pqf saat 💰100€:n kuponkipaketin!

Toinen yllätys sinulle! Napsauta https://temu.to/m/e4zvh8n91sl ansaitaksesi kanssani yhdessä🤝!

Vierailija
4/5 |
13.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päivittäin leipova ja kokkaava ei tarvitse mikroa yhtään mihinkään. 

Vierailija
5/5 |
13.07.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

invertterimikron ero tavalliseen eroon on se että se nuketusteho oikeasti säätyy, eikä vain että katkotaan "on - off" tyylillä sitä nukettamista. 

Jos olisin uutta mikroa ostamassa, ostaisin ehdottomasti invertterimallin. 

 

Kiitän tiedosta! Täällä oli jo ketju aiheesta, mutta se kyseinen malli oli kaupasta loppu. Korvaavaa invertteriuunia kyselin toisesta kaupasta, mutta oli sekin loppu. Yritän etsiä tuolle rouvalle korvaavaa ja tiedän että jossain työvaiheessa sulattelee suklaata mikrouunissa. Panasoniceja on ja sellaisen taidan hommata.

Meillä on ollut useamman vuoden Panasonic:n invertterimikro - ihan hyvin on toiminut ja vaikuttaa luotettavalta. Japanilaisille insinööreille voisi kyllä järjestää vähän käyttöliittymäkoulutusta, mutta oppiihan sitä ajan kanssa käyttämään ilman suurempia mokia (ongelma on se, että laiteen ohjaus on vähän liiankin fiksu - sillä voisi ilmeisesti toki tehdä vaikka mitä ihmeitä, mutta päivittäisessä käytössä vähän turhan monipuolinen...)